The Northman

Foarte slab. Incoerenta majore in scenariu, lucruri inexplicabile se intampla la tot pasul, un esec total. Pierdere de timp si bani.

Citește în continuare

Tunnel Rats

voi unde ati vazut filmul? nici macar pe filelist nu il gasesc:(

Citește în continuare

Cel mai iubit dintre pământeni

O excelenta ecranizare ,facuta cu mult talent,efort si acribie. Regizorul si actorii au format o echipa demna de Palme d'Or. Sunt convins ca filmul nu a avut parte de o promovare pe masura valorii.

Citește în continuare

Dracula

Capodopera lui coppola ,dupa nasul acesta este cel mai bun film al maestrului... povestea de dragoste dintre cel mai celebru vampir din istorie si o tanara frumoasa . Filmul este o combinatie intre dragoste,groaza,si lupta intre bine si rau. gary oldman este senzational in rolul lui draula. Este varianta mea preferata a romanului pe care l-am citit cu mare placere. Dracula incearca sa o ademeneasca pe lucy in lumea lui,si pana la urma reuseste .. pana cand intervine profesorul van helsing . om cu minte deschisa in ciuda varstei, si cu o inima puternica ,reuseste cu mari eforturi sa o salveze pe lucy e la o viata eterna. nota 9 din partea mea. pentru ca 10 merita doar romanul.

Citește în continuare
Top