Moonlight Trailer
Trailer #1 01:41

4: Rise of the Silver Surfer (2007)

Aventuri, Fantasy, Acțiune, Thriller | 13 June 2007 (Germany, United Kingdom, United States of America)

Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer (2007)

4: Rise of the Silver Surfer

Aventuri, Fantasy, Acțiune, Thriller (Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tim Story

Producător:

Marvel Enterprises, Ingenious Film Partners, 1492 Pictures, Dune Entertainment, Constantin Film Produktion, Bernd Eichinger Productions, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

13 Iunie 2007

Dată lansare (Romania):

15 Iunie 2007

Echipa celor 4 Fantastici are cea mai dificila misiune de pana acum. Enigmaticul aventurier intergalactic supranumit Silver Surfer vine pe Pamant cu sarcina de a-l distruge, trimis de temutul Galactus. </span><span>Reed (interpretat de Ioan Gruffudd), Ben (Michael Chiklis); Sue (Jessica Alba) si Johnny (Chris Evans) trebuie sa-l opreasca. Sarcina nu este usoara, întrucât Silver Surfer este capabil sa absoarba si sa manipuleze energia cosmica, are puteri nelimitate si este indestructibil. El poate calatori atât în spatiu, cât si în hiperspatiu, e capabil sa zboare cu viteze mai mari decât cea a luminii si poate calatori în timp. El nu are nevoie sa doarma, sa manânce sau sa bea, functionând exclusiv pe baza transformarii materiei în energie. Temperaturile extreme si radiatiile nu-l afecteaza si poate supravietui fara aer, în vid absolut.</span></p> <p class=\"\\"\\\\"MsoNormal\\\\"\\"\"><span> </span></p> <span>De asemenea, cei 4 Fantastici vor trebui sa-l înfrunte din nou pe maleficul Victor Von Doom (interpretat de Julian McMahon), care fusese învins si trimis înapoi în Latveria, tara sa natala, dar care revine cu noi planuri de cucerire si razbunare.

Recenzii

rikosman

08.09.2018

oh yeah

0 4

Future

08.09.2018

:)

0 1

Patronu

08.09.2018

Rezonabil filmul. Simplu, direct, fără subtilităţi, oricum mai reuşit decât primul. Rămâne totuşi în tiparele filmelor după benzi desenate, dar măcar o mai are pe Jessica Alba pe acolo. De văzut o dată în lipsă de altceva mai bun.

9 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top