Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

9 (2009)

Acțiune, Aventuri, Animaţie, SF, Thriller | 19 August 2009 (United States of America)

9 (2009)

9

Acțiune, Aventuri, Animaţie, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Shane Acker

Producător:

Tim Burton Productions, Relativity Media, Arc Productions, Starz Animation, Focus Features

Dată lansare (SUA):

19 August 2009

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

<p align="justify">    Atunci cand o papusa confectionata din carpe si dotata cu inteligenta pe nume 9 prinde viata, constata ca este prizonierul unei lumi paralele post-apocaliptice din care toti oamenii au disparut si ca mostenirea lasata in urma de umanitate este amenintata cu distrugerea de catre niste masini inspaimantatoare. Printr-o intamplare fericita 9 intalneste o mica comunitate de papusi asemenea lui, care se refugiaza din calea masinilor ce cutreiera pe Pamant cu scopul de a extermina orice ramasita de viata, cunoscandu-i astfel pe 1 - un veteran de razboi dominator, 2 - un inventator batran, 5 - un mecanic viguros si robust, 6 - un artist vizionar si 7 - o razboinica curajoasa. </p><p align="justify">    Desi este cel mai tanar din grup, 9 reuseste sa-i convinga pe camarazii lui de faptul ca dispune de reale calitati de lider si ii indeamna sa nu se mai ascunda, ci sa inceapa ofensiva impotriva masinilor cu scopul de a afla motivul pentru care acestea doresc sa-i ucida si cu scopul de a putea sa supravietuiasca. Intrucat se pare ca viitorul civilizatiei depinde de ele, papusile din carpe trebuie sa isi invinga temerile si sa iasa victorioase din lupta impotriva masinilor.  </p>

Recenzii

Deea.bloom

08.09.2018

pareri peste alte pareri vad. nu stiu ce sa spun. clar s`a vazut mana lui Tim Burton aici. foarte bine realizat. insa dupa parerea nu a avut o poveste foarte captivanta incat sa ma faca sa`mi tin privirea "lipita" de ecranul calculatorului. ba din contra, am mai cascat de cateva ori. nu stiu. sincer, nu prea mi`a placut. ii dau totusi un 8 pentru ca finalul a mai salvat situatia.

5 5

rockSee3

08.09.2018

Tim Burton.cred ca asta zice tot.E nine dar e de nota 10.

9 12

kogu_T

08.09.2018

Filmul e superb.Ideea mai mult decat buna.Nota 10 din partea mea si cred ca e o nota meritata.Desi scenariul este unul apocaliptic,prin personaje si prin vocea lor,parca totul este mai usor de acceptat,mai usor de inteles.

4 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top