Moonlight Trailer
Trailer #1 03:16

A Bridge Too Far (1977)

Dramă, Istoric, Război | 15 June 1977 (United Kingdom, United States of America)

Un pod prea indepartat (1977)

A Bridge Too Far

Dramă, Istoric, Război (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Attenborough

Producător:

United Artists, Joseph E. Levine Productions

Dată lansare (SUA):

15 Iunie 1977

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Film de razboi, evocare a asaltului trupelor americane, poloneze si britanice, pentru capturarea unui pod important din spatele liniilor de front germane. Asaltul s-a realizat printr-o complicata actiune a parasutistilor si trupelor blindate.

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

Un film despre razboi magistral regizat si magistral interpretat.o pleiada de "monstri sacri " care dau viata unei povesti adevarate, una din miile ce au avut loc in timpul celui de-al doilea razboi mondial

3 2

altisaloti

08.09.2018

Real,interpreti exceptionali,o regie deosebita

0 1

SSnapie

08.09.2018

Un film impresionant chiar si la 30 de ani dupa aparitie, un adevarat evergreen al cinematografiei. Sean Connery, Michael Caine, Anthony Hopkins, Robert Redford, Gene Hackman sunt pusi laolalta, in plina tinerete a vietii lor, sa interpreteze intr-un film ce prezinta sistematic si initial lipsit de orice incarcatura afectiva un pasaj din capitolul WW2. Ulterior insa vor iesi la iveala si sentimente, generate de constientizarea a ceea ce lasa in urma razboiul, dupa ce a macinat totul in cale, de la vieti pana la asezari umane. O descriere sobra si profesionista asupra razboiului ce este realizata de multe ori in film pe lungi pasaje de tip "no comment", pur si simplu prin imagini. Repet: impresionant.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top