Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

About Schmidt (2002)

Dramă, Comedie | 22 May 2002 (United States of America)

Totul despre Schmidt (2002)

About Schmidt

Dramă, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alexander Payne

Producător:

Avery Pix, New Line Cinema

Dată lansare (SUA):

22 Mai 2002

Dată lansare (Romania):

27 Septembrie 2021

Warren R. Schmidt, un barbat la 60 de ani, se confrunta cu viata anosta de dupa pensionare. Simtindu-se abandonat de toata lumea, dupa ce ii moare sotia, iar fiica sa se logodeste cu un barbat pe care el nu il poate accepta, cade intr-o stare de delasare si inutilitate. Din intamplare afla intr-o zi ca raposata lui nevasta il inselase cu cel mai bun prieten al sau, moment in care decide ca trebuie sa isi petreaca timpul ramas cat mai frumos. Porneste astfel intr-o calatorie plina de peripetii prin trecut si viitor, vizitand locurile in care a cresut si locurile pe care si-a dorit din totdeauna sa le vada.

Recenzii

Yorks

08.09.2018

This is the kind of movie that only big actors can play. And without a doubt Jack Nicholson is one of the best actors ever. He basicly makes this movie alone.

2 5

eedy

08.09.2018

intr-adevar este un recital, un one-man-show al acestui gigant numit Jack Nicholson

7 5

audioslave23

08.09.2018

imi place felul in care Warren scrie totul despre sine si ceea ce crede cu adevarat despre viata sa si despre dezamagirile sale lui Ndugu. si finalul este deosebit...pana la urma singura persoana careia ii pasa cat de cat de el este un copil pe care nici macar nu l-a cunoscut si de la care nici nu se astepta vreodata la un raspuns.

4 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top