Accident (1977)

Accident

Crimă, Thriller, Dramă (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sergiu Nicolaescu

Producător:

Casa de Filme Cinci

Dată lansare (SUA):

24 Ianuarie 1977

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

Trei tineri gonesc prin ploaie într-o mașină împrumutată. Un prim accident, a cărui victimă este o fetiță, dă semnalul unei curse prin oraș, pentru a scăpa de echipajele miliției. Cursa se termină tragic, cu un alt accident grav, victima fiind chiar unul dintre cei implicați. Singura scăpare este fuga. Filmul prezintă transformările psihologice ale fugarilor, în încercarea lor disperata de a se sustrage consecințelor și presiunilor propriilor conștiințe.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Filmul mi-a placut in mod deosebit, erau trei actori remarcabili in Reconstituirea, care acum dupa un accident " minor" ajung sa nu se mai inteleaga, sa fie mincinosi, falsi, rai, cruzi si sa devina dupa cercetarile militiei , adevarati criminali. Suflete curate care au fost in timp, intr-un loc ce le-au schimbat destinele.

4 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

Desi nu ar intra topul celor mai bune 50 de filme romanesti filmul mi-a placut datorita scenariului care te tine in suspans si datorita tipurilor de caracter ale vinovatilor

1 0

SnowAngel

08.09.2018

Un grup de tineri accidentează cu maşina o fetiţă şi fug de la locul accidentului. Ulterioarele neînţelegeri dintre ei alimentate de mustrări de conştiinţă şi de teamă provoacă un nou accident. De data aceasta, victima se află însă în maşina lor. Din acest moment, situaţia se complică iremediabil.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top