Moonlight Trailer
Trailer #1 01:41

Aferim! (2015)

Dramă, Istoric | 22 January 2015 (Romania, Bulgaria, Czech Republic, France)

Aferim! (2015)

Aferim!

Dramă, Istoric (Romania, Bulgaria, Czech Republic, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Radu Jude

Producător:

HI Film Productions, Klas Film, Endorfilm

Dată lansare (SUA):

22 Ianuarie 2015

Dată lansare (Romania):

13 Martie 2015

<p style="line-height: 14.25pt" class="MsoNormal"><span style="font-size: 12pt">Film istoric a cărui acțiune are  loc  în  Țara  Românească  a  începutului  de  secol  XIX.  Un  zapciu,  însoțit  de  fiul  său  caută  un  rob  fugar.</span></p>

Recenzii

Marinela.Ionescu

08.09.2018

am inteles ca este un film bun si as dori sa-l vad mai ales ca a fost si premiat!avem actori bun in el si merita vazut.....nu a aparut pe youtybe?

0 9

Marinela.Ionescu

08.09.2018

dece nu pot vedea filmul daca am deja cont pe acest sait?filmul am auzit ca este bun dar nu pot sa-l vad pe youtube

0 2

JEO

08.09.2018

Cred ca este un film bun din moment ce a fost premiat si mai ales promovat in Parlamentul European de catre Daciana Sârbu şi Damian Drăghici "Promovarea filmului lui Radu Jude e un eveniment în mod special pentru că prezintă adevărul istoric. E un eveniment care atrage atenția asupra problemelor sociale ale romilor în Uniunea Europeană și în mod special asupra faptului că nu e o problemă a României, ci e o problemă a Uniunii Europene care cere implicarea Comisiei (Europene) în primul rând. Filmul 'Aferim' este un film minunat, care vorbește de la sine. Este un film despre una dintre cele mai rușinoase realități din istoria României și cea a Europei, cei 500 de ani de sclavie a romilor în Principatele Române. Astăzi ne-am adunat toți aici pentru că în primul rând suntem oameni", a subliniat eurodeputata Daciana Sârbu (PSD), care consideră că Europa de astăzi este una mult mai dreaptă și mai tolerantă.

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top