Moonlight Trailer
Trailer #1 01:46

American Ninja (1985)

Acțiune, Aventuri | 30 August 1985 (United States of America)

American Ninja (1985)

American Ninja

Acțiune, Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sam Firstenberg

Producător:

Cannon Group, Golan-Globus Productions

Dată lansare (SUA):

30 August 1985

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

 Joe Armstrong, un drifter orfan, care nu are respect pentru nimic altceva decat pentru artele martiale, se trezeste intr-o Baza Militara Americana in Filipine, dupa ce un judecator l-a pus sa aleaga dintr-o lista de inchisori. In una dintre misiunile sale, in timp ce conducea un convoi, plutonul sau este atacat de catre un grup de rebeli care incearca sa fure armele pe care acestia le transportau, si o rapesc pe Patricia fiica colonelului bazei, care se afla din intamplare in cadrul acestui transport. Joe o salveaza pe Patricia si o aduce pe aceasta teafara la baza, dar toti ceilalti din pluton sunt ucisi, facandu-i astfel pe superiorii sai sa ajunga la concluzia ca Joe este cel vinovat, si ca ori a colaborat cu acel grup de rebeli ori a fost incompetent. In acelasi timp, liderul rebelilor isi concentreaza toata furia asupra barbatului care i-a intrerupt planurile si trimite o armata de luptatori ninja sa-l asasineze pe acesta si sa o aduca inapoi pe Patricia. Daca vrea sa supravietuisca si sa o salveze pe fata, Joe trebuie sa-si foloseasca tot antrenamentul de care a avut parte.

Recenzii

iulian30

08.09.2018

eram fascinat de filmele cu ninja,aceasta serie a fost destul de reusita,poate il prefer mai mult pe David Bradley,dar se descurca si Dudikoff. Aceasta prima parte,ne introduce in poveste,cum apare el in scena,acel ninja,american. poveste interesanta,suspans,actiune.reusit.

0 0

cosgos

08.09.2018

Primul film din seria American Ninja si cel mai reusit dintre toate cinci.Un film etalon in ceea ce priveste toate filmele din anii '80 care si-au avut subiectul bazat pe aceasta tema.

5 0

gabishor_nate

08.09.2018

l-am revazut la TV,ce moda era candva cu acesti Ninja...bunicel,putin exagerat cum scapa din toate situatiile fara a avea arma,M.Dudikoff joaca foarte bine,multa actiune

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top