Moonlight Trailer
Trailer #1 04:00

At the Earth's Core (1976)

Aventuri, Fantasy, SF | 01 July 1976 (United Kingdom, United States of America)

At the Earth's Core (1976)

At the Earth's Core

Aventuri, Fantasy, SF (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Connor

Producător:

American International Pictures (AIP), Amicus Productions, Burroughs Productions Inc.

Dată lansare (SUA):

1 Iulie 1976

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

  Abner Perry, un important om de stiinta, impreuna cu fostul sau student David Innes isi probeaza noua masina de forat denumita "Cartita de otel" incercand sa treaca printr-un munte la bordul ei. Spre marea lor surpriza dupa ce peretele de stanca este strapuns cei doi se gasesc intr-o lume preistorica aflata in "miezul" Pamantului. Dupa ce scapa din ghearele unei pasari-dinozaur sunt transformati in sclavi(alaturi de alti oameni, printre care se remarca frumoasa Dia) de catre creaturi vag umanoide. De la ceilalti oameni afla ca locul unde au ajuns se numeste Pellucidar aflata sub stapanirea Maharilor(niste dinozauri zburatori)- fiinte care nu pot sa vorbeasca, dar sunt capabile sa hipnotizeze. David va izbuti sa evadeze din cariera de piatra unde este dus sa munceasca, alaturi de ceilalti sclavi, dar aventura sa nu se va opri aici. El va avea de infruntat alti monstrii preistorici, apoi, impreuna cu Ra va incerca sa organizeze triburile de oameni pentru a lupta impotriva maharilor.

Recenzii

Sibelius

08.09.2018

Efecte speciale sunt mai mult decat onorabile pentru perioada respectiva(mai putin "pasarea" uriasa de la inceput), iar Caroline Munro este un motiv in plus pentru a urmari filmul.

2 1

Bibi_TM

08.09.2018

Dr. Abner Perry-inventator si David Innes testeaza o masinarie botezata de ei "cartita de otel". Insa, de cum ajung in madularele pamantului, intalnesc fel de fel de fiinte bizare cu care sunt nevoiti sa se confrunte.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top