Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Awake (2007)

Thriller, Crimă, Mister | 28 November 2007 (United States of America)

Sub anestezie (2007)

Awake

Thriller, Crimă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Joby Harold, Jonathan Dayton, Valerie Faris

Scenariști:

Joby Harold, Michael Arndt

Producător:

The Weinstein Company, Open City Films, GreeneStreet Films

Dată lansare (SUA):

28 Noiembrie 2007

Dată lansare (Romania):

11 Ianuarie 2008

<p>In timpul operatiei, mai mult de 60.000 de oameni in fiecare an raman constienti in ciuda anesteziei, simtind fiecare incizie insa fiind paralizati si incapabili sa reactioneze. Acest lucru i sa intampla lui Clay in timpul unei operatii deschise pe inima. </p><p>Pentru a scapa de durere, Clay traieste o experienta spirituala in care reuseste sa descopere intrigi cutremuratoare in legatura cu cei din jurul sau. In acelasi timp, iubita sa Sam are si ea de infruntat anumite obstacole si trebuie sa ia decizii importante ce pot sa influenteze viata lui Clay.</p><p>Pe langa cele doua personaje principale un rol important in film il are si mama pacientului care nu este deloc de acord cu relatia fiului sau precum si doctorul ce il opereaza, acesta fiind un bun prieten al lui Clay.</p>

Recenzii

176 Ordonare după: | |

crystyano

08.09.2018

superb filmul ;)) adik ideea :P

1 5

Mihai

08.09.2018

In ansamblu filmul mi-a placut. Mi-a creat insa o senzatie de disconfort gandindu-ma ca lucrul asta se poate intampla oricui si efectiv nu ai ce sa faci decat sa incerci sa zbori cu mintea in alta parte. Problema filmului sta insa in faptul ca , Clay, nu a avut niciun rol in a demasca conspiratia. Mama lui a facut de fapt totul, iar faptul ca el a fost treaz in timpul operatiei e doar un detaliu. Aceleasi lucruri s-ar fi intamplat si daca nu era. Jessica Alba e superba, mai ales cand Anakin o trage in vana langa el. :)

16 11

eddiesor

08.09.2018

Crima perfecta este desconspirata de dragostea perfecta - aceea a unei mame pentru fiul ei. Filmul este bine construit, are si thriller, si dragoste, si drama, si un pic de comedie, si o farama de SF, introdusa pentru a intelege mai bine cele intamplate (ma refer la dialogul altfel inexplicabil dintre mama si fiu).

3 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top