Moonlight Trailer
Trailer #1 02:30

Bad Teacher (2011)

Comedie | 16 May 2011 (United States of America)

Profă rea, dar buuună (2011)

Bad Teacher

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jake Kasdan

Producător:

Columbia Pictures, Mosaic Media Group

Dată lansare (SUA):

16 Mai 2011

Dată lansare (Romania):

8 Iulie 2011

Elizabeth Halsey este o profesoara de liceu nonconformista, malitioasa, sarcastica si complet lipsita de vocatie, care face economii pentru a-si permite o interventie chirurgicala de marire a bustului doar pentru ca asa considera ea ca si-ar spori sansele de a cuceri un barbat potent din punct de vedere financiar, care sa-i asigure un trai luxos si care sa o scape de aceasta slujba banala pe care o detesta. Dupa ce este parasita de catre logodnicul ei bogat, profesoara care fumeaza marijuana, consuma alcool si este departe de a fi un exemplu pentru elevi perfecteaza un plan de a-l cuceri pe tanarul suplinitor Scott Delacorte, care se intampla sa fie mostenitorul unei companii de succes ce are ca obiect de activitate fabricarea de ceasuri si care se intalneste cu Amy Squirrel, profesoara-model a scolii. Numai ca Elizabeth trebuie sa faca fata si avansurilor lui Russell Gettis, un profesor de sport insolent si ironic, iar faptele ei diabolice se soldeaza cu consecinte neasteptate, din care are de invatat atat ea, cat si colegii de serviciu si elevii ei.

Recenzii

105 Ordonare după: | |

V_P

08.09.2018

E al nu stiu catelea film de genu, secolu 21 chiar nu are nimic interesant ceva nou, sunt foarte putini regizori care reusesc sa surprinda sa vina cu ceva nou in ultima vreme.Da e ok actrita da parca nu am prea mult entuziasm iti dai seama din trailer despre ce e vorba si de aici restu actiunii. Totusi poate ca o sa surprinda mai ales ca e Cameron Diaz, in orice caz prezenta ei i da filmului cel putin 4 puncte in plus la rating.

9 24

foyyn

08.09.2018

misto imi place Cameron Diaz si Justin Timberlake .

4 17

alien101

08.09.2018

Cameron joaca foarte bine in acest film, parerea mea. Filmul este o comedie buna care merita vazuta intr-o dupa-amiaza in care ai nevoie de relaxare. Justin Timberlake nu are stofa de actor, dupa parerea mea lui ii sta mai bine pe scena ca si cantaret si pentru imaginea lui ar fi bine sa ramana DOAR cantaret. Parerea mea.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top