Moonlight Trailer
Trailer #1 02:24

Grandma's Boy (2006)

Comedie | 06 January 2006 (United States of America)

Baiatu' lu' bunica (2006)

Grandma's Boy

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Nicholaus Goossen, Roland Emmerich

Scenariști:

Allen Covert, Nick Swardson, Barry Wernick

Producător:

Happy Madison Productions, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

6 Ianuarie 2006

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie 2021

In timpul zilei, Alex este cel mai batran din lume dintre cei care testeaza jocuri video, dar pe timp de noapte dezvolta in particular urmatorul mare joc pentru consola X-box. Atunci cand unul dintre colegii de camera cheltuieste toti banii de chirie pe prostituate filipineze, Alex este aruncat afara din apartament, gasindu-se in situatia de a nu avea unde locui decat cu bunica sa si cu prietenele acesteia - Grace si Bea.

Recenzii

catalin_unikatu

08.09.2018

super comedie cu obsedati de jocuri video

3 4

Gabb

08.09.2018

HAHAHAHA! Filmul asta e prea amuzant! In primul rand e vorba despre jocuri video!!! si despe persoanele care au fost binecuvantate cu posibilitatea de a juca un joc inainte ca acesta sa fie lansat! Si in mod uimitor toate persoanele alea sunt niste tocilari :)) cu exceptia unui tip care are aproape 40 de ani ,traieste cu bunica lui si are o mica-mare problema cu drogurile. E o comedie dragutza ,cu cateva faze serioase si un final demn de jocurile video!

2 3

mariana_r

08.09.2018

chiar dak la un moment incepe plictiseala....dar trece vazand-o pe bunica atrasa de jocurile video....si da o lectie celor care nu au idei si le fura pe ale altora...

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top