Moonlight Trailer
Trailer #1 02:38

Behind Enemy Lines (2001)

Acțiune, Dramă, Thriller, Război | 30 November 2001 (United States of America)

In spatele liniilor inamice (2001)

Behind Enemy Lines

Acțiune, Dramă, Thriller, Război (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Moore

Scenariști:

David Veloz, Zak Penn

Producător:

Davis Entertainment, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

30 Noiembrie 2001

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

Un pilot din armata SUA, Chris Burnett, este doborat in timpul unei misuni de recunoastere in Bosnia. El trebuie sa lupte pentru a supravietui si pentru a evita intalnirea cu militarii sarbi. Fiind in criza de timp, comandantul lui Burnett trimite o misiune de salvare in ciuda ordinelor date de NATO - pentru a-l aduce acasa pe pilotul american

Recenzii

Rudolfo

08.09.2018

Locotenentul de aviatie Chris Burnett (Owen Wilson) este nemultumit de faptul cã strategiile politice îl împiedicã sã facã ceea ce stie cel mai bine – sã piloteze avioane F/A-18 Superhornet. „Noi mai mult stãm si privim, decât luptãm.” se plânge el amiralului Reigart (Gene Hackman), care însã nu este de acord cu aceastã atitudine si considerã cã Burnett nu întelege spiritul unei vieti de militar de carierã. În timpul unei misiuni de recunoastere de rutinã, Burnett fotografiazã un obiectiv strict secret si este doborât. Aflat în spatele liniilor inamice, el este nevoit sã lupte pentru supravietuire, având pe urmele sale niste urmãritori nemilosi. Cum timpul trece si Burnett nu reuseste sã se întoarcã la trupele sale, amiralul Reigart decide sã încalce regulile stricte ale strategiei militare si organizeazã o misiune de salvare. Astfel, Reigart îsi pune în pericol propria carierã pentru a salva viata unui singur soldat. Twentieth Century Fox prezintã filmul Behind Enemy Lines / În spatele liniilor inamice, o productie Davis Entertainment Company. Filmul este regizat de John Moore si produs de John Davis. În rolurile principale sunt Owen Wilson si Gene Hackman. Din distributie mai fac parte Joaquim De Almeida, David Keith si Olek Krupa. Producãtori executivi sunt Stephanie Austin si Wyck Godfrey. Scenariul este realizat de David Veloz si Zak Penn, dupã un subiect de James Thomas si John Thomas. Imaginea este semnatã de Brendan Galvin, iar scenografia de Nathan Crowley. Montajul este realizat de Paul Martin Smith. Coloana sonorã este compusã de Don Davis.

1 4

7eVeN777

08.09.2018

Un final tipic american...

1 2

paulgrojdi

08.09.2018

As vrea sa vad si eu un film in care americanii astia sa o incaseze si ei! Parca prea ii bat pe toti.In genere un film placut de urmarit.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top