Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

भूतनाथ (2008)

Familie, Comedie | 09 May 2008 (India)

Bhoothnath (2008)

भूतनाथ

Familie, Comedie (India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Vivek Sharma

Producător:

Eros International

Dată lansare (SUA):

9 Mai 2008

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2021

<p>O familie de trei membri se muta intr-o noua casa neavand nici cea mai mica idee ca vila care le va deveni camin este deja locuita de nici mai putin nici mai mult decat o fantoma. Cum era de asteptat, stafia este profund deranjata de noii colegi de apartament. Nu numai proprietarii sunt surprinsi de situatia inedita, dar si fantoma insasi caci ultimul lucru la care se astepta era sa lege o prietenie cu mezinul familiei. Personajul principal al filmului este un baiat de 8 ani, Aman Siddiqui in rolul lui "Bonku", care devine prieten cu spiritul din casa lui. Amitabh Bachhan joacă batranului spirit care locuieste in casa si este vizibil numai baiatului. Deşi filmul porneşte un pic lent, capteaza atentia spectatorilor cand spiritul este introdus. Filmul este numai bun de vizionat impreuna cu copiii caci este pigmentat cu scene amuzante si efecte speciale reusite pe masura ce personajele principale, baietelul si spiritul se imprietenesc si incearca sa gaseasca o modalitate de a elibera sufletul lui Bhoothnath.</p>

Recenzii

valentina26

08.09.2018

frumos filmul...chiar mi'a placut .......nota 10

5 4

Camellya

08.09.2018

are unele faze chair amuzante...merita sa te uiti cu familia..mie mi`a placut..;)) mai ales cand baitul ne se speriat de fantoma..si il facea inger..:)

2 1

KhushiBetty

08.09.2018

Frmos filmul.Ca de obicei, tot respectul meu domnului Amitabh Bachchan. Si Juhi e foarte dulce si frumoasa in filmul asta. Se mentine:) nota 10,recomand.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top