Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Blue Crush (2002)

Aventuri, Romantic, Dramă | 08 August 2002 (Germany, United States of America)

Luata de val (2002)

Blue Crush

Aventuri, Romantic, Dramă (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Stockwell

Producător:

Shutt/Jones Productions, Universal Pictures, Imagine Entertainment, Mikona Productions GmbH & Co. KG

Dată lansare (SUA):

8 August 2002

Dată lansare (Romania):

28 Septembrie 2021

Anne Marie este o tanara din Hawaii care face surfing de cand era mica, iar in ultimii ani s-a antrenat pentru a participa intr-o competitie importanta de surf. Insa Anne Marie are de-a face cu probleme emotionale cauzate de faptul ca mama ei a parasit-o cand era mica si a lasat-o sa o creasca singura pe sora ei mai mica, Penny. Ea sta impreuna cu prietenii ei, Lena si Eden, si lucreaza la un hotel. In timpul serviciului, Anne Marie il intalneste pe Matt si se indragosteste de acesta. Ea trebuie sa aleaga astfel intre surfing si noul ei prieten.

Recenzii

Gynzz

08.09.2018

Filmul este cam slabutz . Nu prea are ceva atractiv in el ... mie mi s-a parut de duzina , foarte obisnuit :(

3 1

Allexandra

08.09.2018

Un film care mi`a placut foarte mult!..Si asta pentru ca si eu am fost sportiva si..admir si acest sport din toata inima!Merita vazut ,pentru fanii sportului;))

1 2

Falstaff

08.09.2018

Filmul are doua calitati,din pacate niciuna nu tine de cinematografie ca arta: scenele de surfing si Kate Bosworth in plina floare.Mi se pare ca hiba primordiala a peliculei conta in numarul scenaristilor.Pur si simplu:prea multi.Plus ca unul s-a facut si regizor.Cred ca,daca oricare dintre ceilalti ar fi regizat filmul,ar fi iesit cu totul si cu totul altceva.Asta pentru ca niciunul n-a priceput ce vfea celalalt.Explicatia mea e in ton cu sceanariul!

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top