Moonlight Trailer
Trailer #1 01:36

Body Heat (1981)

Crimă, Dramă, Romantic, Thriller, Mister | 28 August 1981 (United States of America)

Body Heat (1981)

Body Heat

Crimă, Dramă, Romantic, Thriller, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lawrence Kasdan

Scenariști:

Lawrence Kasdan

Producător:

The Ladd Company, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

28 August 1981

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Ned Racine (William Hurt) este avocat intr-un mic orasel din Florida. La unul din procese o intalneste pe Matty Walker (Kathleen Turner) si o aventura pasionala incepe imediat. Problema este insa ca in “calea” celor doi sta Edmund (Richard Crenna), actualul sot al lui Matty. Astfel, o serie de intrigi incep sa se lege si lucrurile se complica tot mai tare.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Ce poate face dragostea din om, cum te face ea sa nu vezi adevarul si nici macar sa banui ce te asteapta! Scenariul interesant, interpretarea actorilor deosebita, o drama/thriller interesant, cu continut si final neasteptat.

4 0

Florina_Vali

08.09.2018

Pentru anul in care a fost facut e un film foarte bun, doar ca deja am vizionat subiectul acesta in multe filme si a fost destul de previzibil inca de la inceput.Oricum merita vazut.

1 0

Doina1952

08.09.2018

Cand un gen de film ca acesta - Thriller / Drama / Crima - este regizat dar mai ales interpretat cu atat de mare seriozitate, respect si talent poate ajunge o capodopera chiar daca subiectul e foarte comun. Kathleen Turner si William Hurt sunt absoluti perfecti in rolurile lor, reusind sa electrizeze spectatorii, sa fie credibili in rolul amantilor pacatosi, fermecatori si fascinanti. Un film ce merita vazut !

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top