Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Bolt (2008)

Animaţie, Familie, Aventuri, Comedie | 29 January 2008 (United States of America)

Bolt (2008)

Bolt

Animaţie, Familie, Aventuri, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Williams, Byron Howard

Producător:

Walt Disney Animation Studios

Dată lansare (SUA):

29 Ianuarie 2008

Dată lansare (Romania):

26 Decembrie 2008

Pentru super-câinele Bolt (John Travolta), fiecare zi este plină de aventură, pericole și intrigi - cel puțin până când camerele de luat vederi se opresc, căci Bolt este starul unui serial TV de succes. Când el este transportat din greșeală la New York, vom avea parte de cea mai mare aventură: una pe bune, în lumea reală. Înarmat doar cu convingerea că toate faptele sale nemaipomenite sunt în același timp și reale și însoțit de doi improbabil companioni (o pisică de casă și un hamster), Bolt va descoperi că nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.

Recenzii

166 Ordonare după: | |

florinescu

08.09.2018

m-a plictisit pana au aparut pisica si hamsterul, dupa mine, atunci incepe filmul. Super haiosi, m-am amuzat tare, iar finalul... trebuie sa recunoastem ca ne smulge cateva lacrimi , un film dragut care ar fi pacat sa nu-l vedeti!

0 0

serban2u

08.09.2018

Pentru cata valva s-a facut in jurul lui BOLT ma asteptam la mai mult . Desigur animatia e reusita , deh Walt Disney , povestea e frumoasa , cu ceva invataminte pe care le poti trage daca esti copil sau nu , dar nu m-a dat pe spate . Imi plac desenele animate , ma relaxeaza dar am vazut unele mult mai bune !

0 0

prettygia

08.09.2018

Simpatic film.Cred ca iubesc catelusii si mai tare acum. A inceput foarte bine filmul,pe parcurs m-am mai plictisit dar per total mi-a placut. Este o animatie simpatica! Nota 8!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top