Moonlight Trailer
Trailer #1 02:50

Bull Durham (1988)

Comedie, Romantic | 15 June 1988 (United States of America)

Bull Durham (1988)

Bull Durham

Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ron Shelton

Scenariști:

Ron Shelton

Producător:

Orion Pictures, The Mount Company

Dată lansare (SUA):

15 Iunie 1988

Dată lansare (Romania):

30 Iulie 2021

<p align="justify">Bull Durham este o echipa americana de baseball care in fiecare an este tinta celei mai infocate sustinatoare, Annie Savoy. "Victima" se alege cu o educatie personala atat in pat cat si pe teren. Ea de fapt se lauda cu faptul ca nici un jucator care s-a culcat cu ea n-a avut un sezon prost. Numai ca in acest sezon ea se infige la doi candidati: Ebby Calvin Nuke LaLoosh, un tanar atlet cu un brat de un million de dolari si un creier de cinci centi, si Crash Davis, antrenorul lui. Zilele de glorie ale lui Crash au facut din el o legenda si dupa 12 ani de cariera crede ca viata nu-i mai poate face nici o surpriza. Dar in Durham, Carolina de Nord, Crash descopera ca va trebui sa-l antreneze pe neastamparatul Nuke LaLoosh, un sportiv de exceptie, dar cu un libidou nestavilit. Cu ajutorul lui Annie si al lui Crash, Nuke va deveni cel mai in voga jucator din Liga.</p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

Unul din filmele tematice ale lui Ron Shelton,de data asta dedicat baseball-ului

2 1

riddick

08.09.2018

Crash si Nuke sunt colegi pe terenul de basseball si rivali in viata sentimentala, amandoi dorind compania lui Annie. Crash, mai experimentat decat Nuke aflat la inceput de drum, il va ajuta pe acesta sa isi gaseasca drumul spre o cariera frumoasa de succes, celalalt ramanand cu dragostea lui Annie.

2 1

Apolodor

08.09.2018

O comedie romantică de excepţie. Susan Sarandon străluceşte de fiecare dată, iar aici nu mai puţin, Kevin Costner e departe de eşecurile gen Waterworld, iar Tim Robbins, la început de drum actoricesc, este memorabil. Nu degeaba a pus Susan mâna pe el după acest film şi încă îl ţine bine :)

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top