Moonlight Trailer
Trailer #1 01:48

Bulletproof Monk (2003)

Acțiune, Comedie, Fantasy | 28 March 2003 (United States of America)

Calugar Antiglont (2003)

Bulletproof Monk

Acțiune, Comedie, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Hunter, Gianfranco Parolini

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

28 Martie 2003

Dată lansare (Romania):

7 Decembrie 2021

Cu saizeci de ani in urma, un calugar a fost ales sa fie gardianul unui misterios pergament care poate da puteri miraculoase aceluia care il poseda. Dupa saizeci de ani, calugarul trebuie sa gaseasca pe cineva care sa-l inlocuiasca si sa-si asume responsabilitatea. Noul gardian se dovedeste a fi Kar, un hot marunt care traieste in San Francisco. Calugarul incearca sa-l educe pe Kar pentru a-i lua locul, insa descopera ca au un rival care vrea sa puna mana pe pergament. Ei sunt ajutati de Bad Girl, o frumoasa rusoaica implicata in mafia rusa si care se descurca extraordinar in luptele corp la corp.

Recenzii

Pheonix15

08.09.2018

Poate pentru amatorii genului. Previzibil .

3 3

CristinaDani

08.09.2018

Am vazut cateva secvente, inca nu am avut ocazia sa vad tot filmul. Cred ca e un film care poate fi vazut in momentul in care chiar ai nevoie sa te relaxezi dupa o zi lunga la servici, si ai nevoie de ceva simplu, usor si previzibil. Asta nu e o critica, e doar parerea mea, consider ca mi-ar place sa vad acest film dupa 8 ore de munca.

3 4

cezarica98

08.09.2018

mie mi-a placut, un film cu secvente de batai frumos regizate, Yun-Fat Chow face un rol deosebit, mia placut, il recomand.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top