Moonlight Trailer
Trailer #1 02:11

Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)

Animaţie, Comedie, Familie | 17 September 2009 (United States of America)

Stă să plouă cu chiftele (2009)

Cloudy with a Chance of Meatballs

Animaţie, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Phil Lord, Christopher Miller

Producător:

Sony Pictures Animation, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Septembrie 2009

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2009

Te-ai săturat să-ți spună alții ce trebuie și ce nu trebuie să mănânci? Ești dezamăgit că trebuie să mănânci aceleași alimente, zi după zi? Abia aștepți ziua când vei putea comanda ce vrei și când vrei? Ei bine, așteptarea ta s-a terminat. În 2009, pregătește-te să fii servit cu Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în… porții gigantice. Inspirată după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraș în care mâncarea cade din cer în ploaie torențială!

Recenzii

mirunik20

08.09.2018

o.k inafara de titlul care dupa parerea mea este extrem de scarbos.Ideea este simpatica shi destul de originala, bine realizat, perfect pt.nota 9

2 2

cristimilan7

08.09.2018

Micul oras Chewandswallow (adica Mestecasiinghite) seamana cu o multime de orasele la fel de mici, cu o singura mare diferenta: aici nu ninge niciodata cu zapada si nici nu ploua cu apa. De trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, ploua cu supa si suc, iar de nins ninge cu piure de cartofi. Si cand bate vantul nu-i deloc de mirare ca acesta sa poarte o furtuna de hamburgeri. Locuitorii orasului au astfel o viata imbelsugata, numai ca totul se schimba cand portiile care pica din cer sunt tot mai mari, amenintand sa inunde orasul. Ceva trebuie facut, si repede!

3 9

seaweed

08.09.2018

Deeeeci (nu se incepe cu deci :)) ) abea astept sa apara :D Pare amuzant ..si interesant :D Si cum zice si CraneEva, doua filme unul dupa altul de vazut :) yey!

1 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top