Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

Dark Blue (2002)

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller | 14 December 2002 (Germany, United Kingdom, United States of America)

Oraşul în flăcări (2002)

Dark Blue

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller (Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ron Shelton, David Frankel

Producător:

Intermedia Films, IM Filmproduktion, Cosmic Pictures, Alphaville Films, United Artists, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

14 Decembrie 2002

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2021

Eldon Perry (Kurt Russell) e un politist veteran al departamentului de Anchete Speciale al politiei din Los Angeles si care nu se dã înapoi de la a încãlca legea, pentru a-i pune dupã gratii pe cei care o meritã. Însã atunci când partenerul sãu, Bobby Keough (Scott Speedman) e ucis, Eldon dã pe fatã toate fãrãdelegile superiorilor sãi, ajutãnd-ul pe viitorul sef al politiei Arthur Holland (Ving Rhames) sã-si ducã ancheta la capãt. Filmul are ca fundal violentele care au cuprins orasul Los Angeles în urma achitãrii celor patru politisti acuzati a-l fi ucis în bãtaie pe Rodney King, membru al comunitãtii de culoare.

Recenzii

Bursucel

08.09.2018

Filmul are o actiune dura a politiei starneste revolta populatiei. Printre cei implicaţi se afla si Eldon Perry. Eldon este un politist ale carui metode nu sunt dintre cele mai ortodoxe, dar el este convins ca actioneaza in numele dreptăţii, chiar si atunci cand elimina raufacatorii. Este ceea ce incearcă sa-l inveţe si pe mai tanarul sau coleg Bobby. In urma unei astfel de actiuni, ei risca sa fie suspendati, dar seful ii ajuta. Eldon nu stie casuperiorul sau este corupt, implicat in afaceri murdare. Când va afla, va fi tarziu, pentru ca Bobby este ucis intr-o actiune, dar nu prea tarziu, pentru a dezvalui lumii adevarul.

0 2

gabishor_nate

08.09.2018

Kurt isi joaca senzational rolul.Chiar daca politistul Perry,al carui tata fusese tot politist,descoperise,intr-un stil aparte, cine omorase pe sotia unui negustor si furtul seifului cu 150.000 dolari,acestia actionand la comanda lui Van Meter,superiorul lui Perry,este obligat sa omoare alti doi fosti puscariasi carora li se punea in carca fapta.In timpul discursului in care era pus in funtia de locotenent dezvaluie adevarul,scarbit ca seful lui pusese pe cei doi "informatori"sa-l lichideze

1 0

10_nut

08.09.2018

Un film destul de bun si interesant. Cu polististi corupti si gasti in Los Angeles. IL RECOAMND. NTOA MEA 7

0 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top