David Copperfield (2001)

David Copperfield

Film TV

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Peter Medak

Dată lansare (SUA):

25 Decembrie 2001

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

Drama unui baiat de numai 10 ani care ramane fara mama.Ce vi se poate parea mai crud ecat atat?Tanar si fara experienta,Copperfield primeste o lovitura crunta cand mama lui se recasatoreste,el fiind orfan de tata,cu mister Murstone,u om care desi se crede a fi cumpatat,il dispretuieste pe tanarul aflat la inceput de drum.Trimis la scoala si pe urma intors afla ca mama lui a murit.Este trimis sa munceasca la o fabrica a Murstonilor,de unde fuge,pentru a-si cauta matusa necunoscuta.Trece prin multe primejdii si ajunge la Betsey Trotwood care isi exprima cu drag dorinta de a-l tine la casa ei.Devine un tanar cultivat,putin copilaros,care trece prin tot felul de intamplari cu talc.I ll redescopera astfel si pe vechiul sau prieten de scoala,Steerforth.Ca orice tanar se indragosteste,ca apoi,din umbra unui om cu capul pe umeri,sa-si istorseasca viata.

Recenzii

ioanlaslo

08.09.2018

Povestea e excelenta...actorii se descurca mai mult decat onorabil....un film reusit!Probabil ca o aducere in vremurile noastre a vechii povesti o facea si maia tractiva.Dickens se preteaza la asta...Marile sperante o dovedesc.E doar o parere!

1 0

fanilica

08.09.2018

Orice ecranizare dupa un roman de DICKENS este o placere..iar scena interpretata de SALLY FIELD cind fugareste magarii este de neuitat...

0 0

sereny7

08.09.2018

Sincer un film pur si simplu superb, nu regret nici un minut ca l-am vizionat. Inca o data mi-am intarit parerea, daca pot spune asa, ca in filmele vechi actorii buni ies la iveala. Un film frumos, o lectie de viata tare si niste actori alesi cu gust.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top