Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Death Wish (1974)

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller | 24 July 1974 (United States of America)

Death Wish (1974)

Death Wish

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Winner

Producător:

Paramount

Dată lansare (SUA):

24 Iulie 1974

Dată lansare (Romania):

27 Noiembrie 2021

Grav lovit de raufacatori in viata sa particulara si fara ca politia sa ii poata da sprijin,arhitectul Kersey(Charles Bronson) este tentat sa revina la vechea practica de autoaparare a pionierilor. Inarmat,el curata noaptea strazile New Yorkului de raufacatori si,sub influenta sa,oamenii cinstiti isi schimba atitudinea fata de talhari,incep sa se apere singuri,iar rata delincventei scade vertiginos. Un comisar se teme,totusi,ca daca lucrurile vor continua,ar putea fi sacrificati si suspectii. 

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Paul Kersey este un arhitect liberal care traieste la New York. Intr-o zi, o banda de talhari drogati intra cu forta in casa in lipsa lui, omorando pe Joanna, sotia sa, si violandui cu cruzime fiica, care intra in coma. Politia se dovedeste incapabila de ai prinde pe vinovati, iar Kersey se inarmeaza si incepe sa strabata strazile ucigand raufacatorii pe care ii intalneste. La inceput, aceasta cruciada a dreptatii il ingretoseaza pe Kersey, dar cu timpul incepe sa-i placa. Kersey devine la randul sau un om vanat cand detectivul Frank Ochoa incearca sa-l gaseasca pe omul care face treaba politiei... putin prea bine.

0 0

odor4fun

08.09.2018

Un Charles Bronson ca de obicei, autentic, hotarat, indurerat sufleteste, un justitiar perfect !! Merita vazut.

0 0

recoll

08.09.2018

Un film cu o poveste intalnita si in filmele actuale,dar ce e mai bun decat sa transpui viata in scenariu? Filmul arata cum din bogat poti deveni sufleteste sarac sau cum la violenta se raspunde cu violenta. Justitiarul nostru ajunge un rau necesar pentru a curata strazile de infractori. Un film caracteristic stilului dur lui Charles Bronson care i se potriveste ca o manusa, fara a lacrima vizibil cand isi pierde sotia,acesta executa in stilul calaului orice borfas care ameninta buna desfasurare a societatii sau propria-i persoana. Avem nevoie de un justitiar de acesta in Romania, si nu doar unul poate cateva mii ,pentru o tzara mai curata si o viata linistita!

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top