Moonlight Trailer
Trailer #1 01:58

He's Just Not That Into You (2009)

Comedie, Romantic, Dramă | 06 February 2009 (Netherlands, United States of America, Germany)

Despre barbati si nu numai... (2009)

He's Just Not That Into You

Comedie, Romantic, Dramă (Netherlands, United States of America, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ken Kwapis

Scenariști:

Abby Kohn, Marc Silverstein

Producător:

Internationale Filmproduktion Blackswan, New Line Cinema, Flower Films

Dată lansare (SUA):

6 Februarie 2009

Dată lansare (Romania):

6 Martie 2009

Îl ți minte pe acel tip drăguț care a zis că va suna...și nu a făcut-o? Poate a pierdut numărul tău. Poate e în spital. Poate e copleșit de frumusețea, inteligența sau succesul tău. Sau poate nu este atât de atras de tine.

Recenzii

adyddd

08.09.2018

Pacat ca e un film slabut ptr ca are o distributie... In fine nu ma asteptam de la Ben Affleck sa faca cine stie ce rol... sa fim seriosi dar ma asteptam la Drew Barrymore care are un rol foarte sters. In fine asta e. Doar nu o sa toarne din nou filmul ptr ca il criticam noi :D.

1 0

1octav

08.09.2018

Multumita actorilor, nicidecum multumita scenariului... Bun, nici nu are pretentii de capodopera si de aceea este ok. Este un film bun daca vrei sa te impaci cu prietena ;) A doua zi nu iti vei aminti nimic din film.

16 12

oana722

08.09.2018

Este un film bun, cu actori foarte buni,dar totusi mi s-a parut ca nu au fost pusi destul in valoare, de exemplu cuplul Beth(Jennifer Aniston) si Neil(Ben Affleck) nu prea apar in film si povestea lor nu este destul de bine dezvoltata.Tema filmului este buna, insa nu se ridica la valoare actorilor,sincer am asteptat mai mult de la acest film.Dar trecand peste astea filmul merita vazut.

5 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top