Moonlight Trailer
Trailer #1 01:20

Doom (2005)

Aventuri, Acțiune, Horror | 20 October 2005 (Czech Republic, Germany, United Kingdom, United States of America)

Doom (2005)

Doom

Aventuri, Acțiune, Horror (Czech Republic, Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andrzej Bartkowiak

Producător:

Di Bonaventura Pictures, John Wells Productions, Reaper Productions, Stillking Films, Babelsberg Film, Doom Productions, Distant Planet Productions

Dată lansare (SUA):

20 Octombrie 2005

Dată lansare (Romania):

11 Noiembrie 2005

Actiunea filmului incepe in momentul in care Echipa Tehnica de Interventie Rapida primeste un apel de ajutor de pe statia de cercetare Olduvai, care se afla situata pe planeta Marte. Inarmati pana in dinti cu armament, membrii echipei cred ca se afla in fata unei situatii usor de finalizat. Numai ca in locul care fusese inainte o zona de cercetare, acum se gasesc acolo niste creaturi care ucid tot ce gasesc in cale. Va reusi oare echipa sa duca la bun sfarsit misiunea?

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Aberaţie de la un capăt la celălalt. Trebuia să rămână la stadiul de joc (care mi-a plăcut destul de mult de altfel). Prin comentariile unor împătimiţi ai jocurilor am auzit că acest film s-a vrut a fi o odă adusă jocului... Mai degrabă o glumă proastă, jocul n-a fost niciodată atât de plictisitor. E la pământ la toate capitolele (regie, la final mă aşteptam să apară Uwe Boll scris pe generic, dar n-a fost să fie :) , operatorul de mâna a şaptea care a filmat, de actori sau scenariu nici nu mai vorbesc). Per total o combinaţie jenantă de Resident Evil şi Aliens. De evitat.

10 10

macsuta

08.09.2018

Nota 3. Va pierdeti timpul cu vizionarea lui!

4 7

SINGUR

08.09.2018

mie mia placut filmul , dar asta e fiecare cu pararea lui !!!

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top