Moonlight Trailer
Trailer #1 03:04

Dumb and Dumber To (2014)

Comedie | 12 November 2014 (United States of America)

Mai tăntălău, mai gogoman (2014)

Dumb and Dumber To

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bobby Farrelly, Peter Farrelly, Mike Newell

Scenariști:

Bennett Yellin, Sean Anders, John Morris, Peter Farrelly, Bobby Farrelly, Mike Cerrone

Producător:

New Line Cinema, Universal Pictures, Conundrum Entertainment, Red Granite Pictures

Dată lansare (SUA):

12 Noiembrie 2014

Dată lansare (Romania):

12 Decembrie 2014

Recenzii

Gynzz

08.09.2018

Una dintre cele mai slabe filme all time, dintre cele vazute de mine. Nu dati banii pe bilet la cinema, nu se merita. E plin de clisee si glume seci, copilaresti si foarte nesarate.

5 7

Ra23

08.09.2018

Filmul pastreaza aceasi nota plina de umor ca si predecesorul sau.Intr-adevar glumele par cam rasuflate, cliseice si repetate dar totusi nu as fi foarte dur deoarece asta au si vrut fratii Farrely sa faca...un sequel pe masura si a iesit. Acum 20 de ani acest tip de umor folosit in Dumb and Dumber To prindea foarte bine la public, dar acum cam nu...doar mici zambete nostalgice ce ne amintesc de acele vremuri. Ar fi cazul ca Jim Carrey sa abordeze teme mai serioase si sa orienteze spre productii mai serioase.

2 2

stricted

08.09.2018

Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly.

2 24

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top