Moonlight Trailer
Trailer #1 00:57

Elvira, Mistress of the Dark (1988)

Fantasy, Horror, Comedie, SF | 30 September 1988 (United States of America)

Elvira, stapana intunericului (1988)

Elvira, Mistress of the Dark

Fantasy, Horror, Comedie, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Signorelli, P.J. Hogan

Producător:

New World Pictures, NBC Productions

Dată lansare (SUA):

30 Septembrie 1988

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Chiar cand era foarte dezamagita de cariera sa care nu se indrepta in directia dorita si de faptul ca avea nevoie de foarte multi bani, Elvira afla ca este mostenitoarea matusii sale Morgana. Din acest motiv, pleaca in New England, dar nu este bine primita de fostii vecini ai matusii sale. Acestia sunt scandalizati de modul sau de a se imbraca si de a se purta. Ba chiar incep o campanie impotriva ei, condusi de unchiul sau Vinnie, care are un interes personal: cartea de vraji pe care Elvira a mostenit-o.

Recenzii

Scream

08.09.2018

Un film dulce, presarat cu mirodeniile sexului feminin, dar fara sa se abuzeze. Merita mult mai mult decat nota 5 pe care-o are pe site-ul acesta. Totusi, nu pot sa nu ma intreb cum ar fi viata in secolul XXI, daca cinematografia(si oamenii in general) ar fi continuat pe aceeasi linie. Decenta, modestia si timiditatea sunt omniprezente in acest film. Pacat ca au devenit o raritate in zilele noastre, fiind inlocuite de catre hotie, minciuna si vulgaritate... trist. Nota pe care-o acord filmului este 10 fara doar si poate. CHiar daca nu are efecte speciale care sa-ti fure ochii, sau sute de oameni omorati in cele mai macabre moduri cu putinta, filmul acesta se remarca prin bun gust.

0 2

Sibelius

08.09.2018

Un film usurel de dupa amiaza, dar fara niciun fel de calitati care sa merite o a doua vizionare. Condimentat, aluziv si...cam atat. 6/10

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top