Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Enigma (2001)

Mister, Dramă, Thriller, Romantic, Război | 22 January 2001 (Netherlands, United Kingdom, United States of America, Germany)

Enigma (2001)

Enigma

Mister, Dramă, Thriller, Romantic, Război (Netherlands, United Kingdom, United States of America, Germany)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Apted

Producător:

Senator Film Produktion, Meespierson Film CV, Intermedia Films, Broadway Video, Manhattan Pictures International, Mulholland Pictures BV, Jagged Films

Dată lansare (SUA):

22 Ianuarie 2001

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

In martie 1943, spargatorii de coduri de la Bletchley Park, o baza secreta a armatei britanice, sunt pusi in fata unui cosmar: navele Nazi U si-au schimbat pe neasteptate codul prin care comunicau una cu alta si cu inaltul comandament german. Un convoi comercial de nave al aliatilor care traversa Atlanticul cu 10.000 de pasageri la bord si cu provizii vitale este in mare pericol de a fi atacat. Autoritatile cer ajutor lui Tom Jericho, un tanar geniu al matematicii si spargator de coduri. Un fapt necunoscut colegilor sai: Jericho se confrunta cu o la fel de complicata enigma personala: Claire, femeia de care se indragostise, disparuse din Bletchlet chiar in momentul in care autoritatile suspectau existenta unui spion. Pentru a rezolva cele doua mistere, Jericho apeleaza la ajutorul lui Hester, cea mai buna prietena a lui Claire. Impreuna, cei doi investigheaza viata misterioasa a lui Claire, tragand o concluzie care descopera tradari la nivel individual, dar si international.

Recenzii

ankap

08.09.2018

Am vazut filmul. M-am chinuit o zi sa-l iau de pe net. Foarte, forte slab. Nu inteleg cum Kate Winslet a putut accepta sa joace intr-un asemenea film

3 3

Cluc

08.09.2018

Este un film care ne demonstreaza ca niciodata nimic din ceea ce pare clar, nu este chiar asa, indiferent de vremurile care sunt.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top