Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Final Destination 2 (2003)

Horror, Mister | 31 January 2003 (United States of America)

Destinatie Finala 2 (2003)

Final Destination 2

Horror, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David R. Ellis

Producător:

New Line Cinema, Zide-Perry Productions

Dată lansare (SUA):

31 Ianuarie 2003

Dată lansare (Romania):

16 Mai 2022

Kim se afla pe autostrada impreuna cu prietenii ei si la un moment dat are o premonitie; ea vede un accident teribil in care cateva masini sunt distruse complet, iar ea si amicii ei isi pierd vietile. Cateva momente mai tarziu, ingrozitoarea viziune dispare, insa Kim este sigura ca a vazut un accident care urmeaza sa se intample. Accidentul chiar se intampla, dar Kim scapa nevatamata. Acum ea crede ca moartea o pandeste la toate colturile, iar ofiterul de politie Thomas Burke incearca sa o salveze.

Recenzii

mario_popa

08.09.2018

este unul din filmele care te cutremura(obligatoriu vazuta toata seria) o idee putin cam ireala dar care te pune pe ganduri

3 4

Rudolfo

08.09.2018

La fel ca originalul, Final Destination 2 se “invarte” in jurul unui adolescent ce are o premonitie privind un oribil accident aviatic si care salveaza viata a 7 oameni care altfel ar fi fost sortiti mortii. Dar supravietuitorii isi dau seama ca nimeni nu poate scapa din fata mortii si mor unul cate unul in accidente bizare. De aceasta data accidentele au loc pe autostrada aglomerata, iar in ceea ce priveste moartea acestor oameni - aceste cazuri sunt mult mai bizare si mai elaborate. Ali Larter a declarat intr-un interviu pentru "Sci Fi Wire" ca ea nu a vrut sa apara in continuarea la “Final Destination”. “Trebuie sa spun ca, in primul rand, nu aveam de gand sa ma intorc, pe platourile de filmare”, anunta Larter intr-un interviu acordat in timpul campaniei de promovare a filmului. “Cand am inceput filmarile la prima parte nu credeam ca va mai exista si o continuare. Avand in vedere ca primul a avut un mare succes si ca a devenit un succes in scurt timp, placand multor oameni, am inceput sa aud tot mai des ca un alt episod ar putea sa apara. Dupa ce au trecut 3 ani de la primul film - eu am mai evoluat atat din punct de vedere emotional cat si al nivelului de lucru, si nu eram foarte sigura ca asta este ceea ce imi doresc sa fac.”

4 5

Gynzz

08.09.2018

Foarte tare ideea .Un film cu suspans , ce merita vazut ;)

3 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top