Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

Final Fantasy: The Spirits Within (2001)

Aventuri, Acțiune, Animaţie, Fantasy, SF, Thriller | 02 July 2001 (Japan, United States of America)

Final Fantasy: Spiritele ascunse (2001)

Final Fantasy: The Spirits Within

Aventuri, Acțiune, Animaţie, Fantasy, SF, Thriller (Japan, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hironobu Sakaguchi, Motonori Sakakibara

Producător:

Square Pictures, Columbia Pictures, Chris Lee Productions

Dată lansare (SUA):

2 Iulie 2001

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Doctorita Aki Ross este un om de stiinta din anul 2065, o perioada tulburatoare in care Pamantul a fost invadat de fantome extraterestre aparute dintr-un meteorit prabusit pe planeta. Oamenii au fost impinsi inapoi spre orase protejate de bariere care ii pot tine la departare pe monstri. Otravita de unul din monstrii fantomatici, Aki incearca sa afle informatii despre scopul si fiziologia lor. Ea este ajutata de mentorul ei, doctorul Sid, si de echipa militara a curajosului capitan Gray Edwards.

Recenzii

Nightwind

08.09.2018

In ciuda unui subiect mai mult decat rasuflat, filmul are un farmec aparte, in principal datorita faptului ca a constituit (si inca este) un etalon in privinta animatiei 3D (ca de altfel toate filmele sub egida Final Fantasy). Numele Final Fantasy e doar o coincidenta, filmul neavand prea multe in comun cu celebra serie de jocuri.

1 1

edea

08.09.2018

mi-a placut la nebunie...a fost primul film animat pe care l-am vazut...dupaia au mai continuat...dar stiti cum se spune...Prima dragoste nu se uita niciodata...Felicitari....un film extraordinar

2 0

mu_zz_i

08.09.2018

Din cate imi amintesc eu a fost primul film animat care m-a impresionat in ceea ce priveste creatia, realizarea propriu-zisa a animatiei... adica toate fetele, caracteristiciile, miscariile, obiectele se miscau atat de real incat m-a facut sa exclam pe tot parcursul filmului. Bineinteles ca daca ar fi sa-l faca cineva azi ar fi "piece of cake" cu tehnologia prezenta mai ales in ceea ce priveste timpul, "The Spirits Within" fiind realizat pe parcursul a cativa ani. Un punct slab al animatiei este povestea... aici nu prea ma impresionat.

3 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top