Moonlight Trailer
Trailer #1 01:44

Firestarter (1984)

Acțiune, Dramă, Fantasy, Horror, Thriller | 11 May 1984 (United States of America)

Declansatorul (1984)

Firestarter

Acțiune, Dramă, Fantasy, Horror, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mark L. Lester

Producător:

Dino De Laurentiis Company, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Mai 1984

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

<p>Andy McGee isi intalneste viitoarea sotie, in timp ce amandoi incercau sa castige bani in facultate, participand la un experiment secret. In cadrul experimentului, celor doi li se injecteaza o substanta chimica numita LOT-6. In urma experimentului, Andy capata puterea de a controla oamenii, acestia facand ceea ce le comanda McGee, iar fetita sa de 9 ani, Charlene "Charlie" McGee are abilitatea de a initia flacari prin puterea mintii.<br />Conducatorii organizatiei secrete "The Shop" care a condus experimentul, ii urmaresc pe Andy si Charlie, deoarece vor sa le studieze puterile si apoi sa ii elimine. Ceea ce nu cunosc urmatorii lor, este cat de mult sunt in stare cei doi sa sacrifice pentru a se proteja unul pe celalalt.</p>

Recenzii

cristimilan7

08.09.2018

Un film bestial, chiar incendiar :). Drew Barrymore joaca super super bine. Inca un motiv pentru care este un film bun: este inspirat dupa un roman de Stephen King.

3 0

Dragos_87

08.09.2018

O poveste foarte interesanta scrisa de genialul Stephen King insa care are o regie modesta.Inca de mica Drew Barrymore avea un mare talent si spun asta pentru ca a avut o prestatie reusita pentru anisorii ei.La coloana sonora se mai putea face ceva pentru ca mi s-a parut prea stearsa.Oricum este un film interesant cu o poveste bine gandita care merita vazut cu siguranta.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top