Fix alert (2005)

Fix Alert

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

14 Octombrie 2005

Dată lansare (Romania):

20 Aprilie 2005

This film is a puzzle, which fits together in many different ways, only one of which is right. And all of which are deadly.

Recenzii

Doina1952

15.02.2014

Doar un prilej pentru un dublu recital, tata / fiu si fiu / nora in care singura interpretare care m-a impresionat este cea a Dorinei Chiriac. In rest ...nimic nou sub soare.

0 0

El_KaPpa

29.11.2009

Foarte bun comentariul lui "daphne" dar pe mine unul nu m-a prins acest experiment. Este interesant, l-am incercat de curiozitate dar chiar m-a lasat rece. Actingul este unul reusit iar modul de filmare unul cu totul diferit de ce mi-a fost dat sa vad pana acum. Cu toate astea repet...nu m-a prins deloc si nu m-a incantat acest 'experiment'. De curiozitate incercati-l, sunt curios de alte pareri.

7 5

jake

31.12.2009

În titlu, am spus cel mai prost film, dar nu cred că ceea ce am văzut poate fi numit film. Refuz să cred că vreodată s-ar putea face un film mai prost decât ăsta, iar faptul că cineva ar putea scrie ceva pozitiv despre el, scoate în evidenţă corupţia şi numărul mare de lingăi care din păcate în România există şi în acest domeniu.

4 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top