Moonlight Trailer
Trailer #1 02:38

Flesh + Blood (1985)

Aventuri, Dramă | 30 August 1985 (Netherlands, Spain, United States of America)

Flesh + Blood (1985)

Flesh + Blood

Aventuri, Dramă (Netherlands, Spain, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul Verhoeven

Producător:

Impala, Riverside Pictures

Dată lansare (SUA):

30 August 1985

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

<p> 1501. Vestul Europei. Timpuri intunecate bintuite de razboaie, jafuri, si de CIUMA. Un grup de mercenari condusi de Martin lupta intr-o armata adunata de nobilul Arnolfini pentru cucerirea unui fost oras al acestuia. In speranta unui jaf general promis de acesta ei cuceresc orasul. Jaful incepe, orasul este pustiit apoi mercenarii sint invitati la o petrecere data de Arnolfini in cinstea victoriei. In locul petrecerii promise mercenarii se trezesc incercuiti, dezarmati si izgoniti din oras.</p><p>Dornici de razbunare, banda lui Martin ataca si fura o caravana condusa de Arnolfini si de fiul sau Steven. Intr-una dintre carute se afla si viitoarea logodnica a lui Steven, Agnes care a fost rapita accidental. Aceasta devine concubina lui Martin iar banda decide sa se stabileasca intr-un castel, fara sa stie ca armata lui Arnolfini a inceput vinarea lor.</p>

Recenzii

Yufeng

08.09.2018

Film de acțiune foarte frumos,cu o Jennifer Jason Light,aflată mai la începutul carierei,jucând excepțional.Transformarea personajului ei ,dintr-o copilă inocentă într-o amantă expertă ce îl manevrează abil pe cel care a răpit-o și a siluit-o distrugându-i astfel viața,e formidabilă.Dar surpriza cea mare vine la sfârșitul filmului când ea demonstrează,credibil, că totul nu a fost decât un joc practicat cu măiestrie pentru a-si salva viața și apoi iubitul.E poate cel mai bun rol făcut în întreaga ei carieră de Jennifer Jason Light!

1 0

bradu

08.09.2018

Un film de aventura,vremuri barbare,o poveste de dragoste consumata brutal.Scenariul si regia de calitate.J J Leigh face un rol memorabil.

1 0

Bachus-B

08.09.2018

o tampenie de film ,o harabaura tiganeasca , plina de dialoguri idioate, scene de sex in exces intamplari ala- circ de copii .. imi pare faorte rau pt Paul Verhoven ca regizat asemenea harabaura idioata ..

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top