Moonlight Trailer
Trailer #1 01:01

Forbidden Planet

SF | (United States of America)

Forbidden Planet

Forbidden Planet

SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Fred M. Wilcox

Producător:

Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

  Pornind de la o misiune ce se doreste de salvare echipajul unei nave conduse de catre Leslie Nielsen da peste un savant care la randal lui descoperise vestigiile unei civilizatii extraterestre extraordinar de avansata din punct de vedere tehnologic ce eradicase bolile, foamentea si toate rellele din lume. Dr. Edward Morbius interpretat de catre Walter Pidgeon incepe prin a deslusi tainele acestei civilizatii si ajunge crede el in posesia unor informatii vitale pentru progresul omenirii,asa ca refuza sa paraseasca planeta dorind sa isi continuie cercetarile. Numai ca spre surprinderea lui raul stie sa isi faca loc chiar si in inconstient , de aici apare o cursa pentru supravietuire a intregului echipaj.

Recenzii

corcodus

08.09.2018

un film care in 1956 reprezenta tot ce e mai bun in materie de efecte speciale, acum noua, celor din ziua de azi, ni se pare invechit; ideea filmului nu e originala, omenirea a avansat extraordinar in trei sute de ani, incat poate efectua calatorii intergalactice cu viteza luminii; filmul e interesand pentru in ciuda faptului ca e un sf obisnuit releva un mare si cinic adevar, raul e in noi si de noi de pinde sa stim sa il tinm in frau, faptul ca negam existenta raului din noi nu il anuleaza ci din contra , acesta se acumuleaza si forta lui poate fi devastatoare.

2 2

maroknu

08.09.2018

Un film destul de bine realizat pentru acele vremuri...din care putem invata faptul ca progresul tehnic poate aduce atat lucruri bune insa intr-un final poate aduce sfarsitul....

0 2

aurae_county

08.09.2018

Dacă nu s-a repetat fraza asta de jdemii de ori.... Aye aye în sus. Aye aye în jos... Nu puteam urmări acţiunea şi robotul ăla năstruşnic care putea să producă orice oricând manipulând molecule. Inclusiv bourbon, după cum veţi vedea. Plin de americănismele specifice anilor '50-'60, filmul este rezonabil de urmărit. Dacă vreţi o porţie de istorie cinematografică, atunci go ahead. p.s. filmul conţine şi una bucata puicuţă bunuţă.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top