Moonlight Trailer
Trailer #1 02:00

Gorky Park (1983)

Thriller, Crimă, Dramă | 15 December 1983 (United States of America)

Gorky Park (1983)

Gorky Park

Thriller, Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Apted, Anees Bazmee

Producător:

Orion Pictures, Eagle Associates

Dată lansare (SUA):

15 Decembrie 1983

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Când trei cadavre - doi bărbaţi şi o femeie, sunt descoperite în parcul Gorki, Arkadi Renko - cel mai bun criminalist moscovit, este desemnat să ancheteze crima. În plină noapte, la locul faptei soseşte şi un agent KGB. Pentru Renko, prezenţa agentului devine mai importantă decât descoperirea în cel mai mare şi mai vizitat parc din Moscova, a celor trei cadavre desfigurate. Când şi legistul face să dispară detalii importante despre victime, pentru Arkadi Renko devine din ce în ce mai clar că ceva... nu sună bine. Cu ajutorul unui antropolog care reconstituie feţele victimelor şi în ciuda piedicilor puse de superiori, anchetatorul descoperă iţele unui complot în care sunt implicaţi oameni ai serviciului secret, personalităţi din guvernul sovietic şi un influent om de afaceri american...

Recenzii

Juristul

08.09.2018

Moscova... Trei cadavre mutilate sunt descoperite in Parcul Gorky... Cazul ii este incredintat inspectorului Arkady Renko. Insa Renko nu poate identifica cadavrele, nu mai aveau nici macar amprente. Din motive necunoscute lui, cercetarile lui Renko sunt impiedicate de catre superiori. Dar, continuand ancheta pe cont propriu, Renko face niste descoperiri interesante. Din aproape in aproape, el ajunge la Irina, o dizidenta rusoaica, prietena uneia dintre victime, pe care o crede legata de traficantul american Jack Osborne, un apropiat al puterii moscovite.Adaptare dupa best-seller-ul lui Martin Cruz Smith.

1 1

corcodus

08.09.2018

un film despre gulagul rusesc in plin razboi rece, vazut de noi dupa revolutie cand l-am vazut prima data am avut un sentiment de deja vu, toate imi erau parca cunoscute, traite .

0 0

Actrita

08.09.2018

"Gorky Park" este un film bine facut al Regizorului englez Michael Apted, despre Viata Oamenilor din cele 2 Sisteme, Comunism si Capitalism, existente în Anii '80, pe Timpul "Razboiului rece", în care Lipsa de LIBERTATE si MIJLOACE Materiale duce la Dorinta de a scapa de TOTALITARISMUL BOLSEVIC, mincinos si corupt, spre VESTUL, care este idealizat, care NU se deosebeste însa, în Privinta CORUPTIEI, fiindca tot BANUL joaca si aici, Rolul cel mai important. Mi-a placut Antagonismul dintre cele doua Caractere principale, Politisul rus, Arkady Renko, interpretat de William HURT, si Afaceristul criminal american John Osborne, interpretat de Lee MARVIN, precum si Rolul principal feminin, Irina Asanova, interpretat de Joanna PACULA, Tânara dornica sa fuga... De remarcat, deasemenea, este actorul american Brian Dennehy în Rolul lui William Kirwill, un american dornic de Razbunare, care-l ajuta pe Arkadii... Filmul este un joc de "Pisica cu Soricel", în care Nu se stie pâna la urma, CINE este Capul rau, si mai ales, CINE v-a câstiga, Sfârsit, pe care NU vreau sa-l divulg. În orice Caz este un Film, care poate fi vizionat de mai multe ori, si ca "Model" pentru CEEACE s-a petrecut Timp de 45 de Ani, în Blocul de Rasarit al Europei, inclusiv în România.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top