Moonlight Trailer
Trailer #1 02:12

Hachi: A Dog's Tale (2009)

Dramă, Familie | 13 June 2009 (United Kingdom, United States of America)

Hachiko: Povestea unui câine (2009)

Hachi: A Dog's Tale

Dramă, Familie (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lasse Hallström

Producător:

Scion Films, Stage 6 Films, Inferno Distribution, Hachiko, Grand Army Entertainment, Opperman Viner Chrystyn Entertainment

Dată lansare (SUA):

13 Iunie 2009

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Filmul este inspirat dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama urmărește relația specială, apărută spontan între un profesor universitar și un câine pe care îl găsește pe stradă și îl duce în casa lui. Ani de-a rândul, loialul animal Hachi își însoțește în fiecare dimineață stăpânul la stația de cale ferată și îl așteaptă în fiecare seară la aceeași oră și în același loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, însă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord. Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-și întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui și predându-le acestora o lecție despre iubire, loialitate și compasiune. Acesta este o refacere al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987.

Recenzii

243 Ordonare după: | |

Deea.bloom

08.09.2018

pare a fii un film destul de dragut. frumusetea aia de caine da culoare filmului.

10 13

gutza

08.09.2018

Mi-a placut foarte mult acest film, l-am privit la cinematograf. Este un film bazat pe fapte reale. Cit descpre actori, in rolul principal este Richard Gere, care il gasim in alta ipostaza, nu se compara cu rolurile sale de pina acum. Un film interesant, care nu te lasa indiferent si te aduce la lacrimi...nota 10!!!

13 11

mar888

08.09.2018

Pur si simplu un film uimitor de bun, profund si vibrant, si dacă luăm în consideratie faptul că este inspirat din evenimente reale - confera o şi mai mare atractie pentru iubitorii de câini si nu numai. Filmul în întregime este impregnat cu emotii de dragoste, prietenie şi înţelegere cu cei dragi, copii, prieteni, si desigur cu blanosul favorit. Povestea ne demonstreaza ca este posibila sincera loialitate si devotamentul - calitati care iti dai seama ca sunt din ce in ce mai rare. Hachiko - nu este doar un câine, el este o legendă, el este un câine cu o reputaţie mondială, el este întruchiparea dragostei, a fidelitatii. Dacă vreti sa vedeti un film liric, sincer şi care te va atinge, nu ezita să urmăresti acest film. 10/10 in special datorita subiectului povestei.

31 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top