Moonlight Trailer
Trailer #1 01:58

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Familie, Fantasy, Aventuri | 07 July 2011 (United Kingdom, United States of America)

Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea II (2011)

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Familie, Fantasy, Aventuri (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Yates

Producător:

Warner Bros. Pictures, Heyday Films

Dată lansare (SUA):

7 Iulie 2011

Dată lansare (Romania):

15 Iulie 2011

Harry, Ron şi Hermione se întorc la Şcoala Hogwarts pentru a găsi şi a distruge în sfârşit horcruxe-urile lui Voldemort, talismanele din care acesta îşi trage puterea malefică. Voldemort află de misiunea celor trei prieteni şi îi va înfrunta în cea mai mare bătălie de până acum. Lupta până acum mai subtilă dintre magia albă şi cea neagră, dintre bine şi rău, izbucneşte într-un război făţiş. Miza nu a fost niciodată mai mare şi nimeni nu mai e în siguranţă. Viaţa nu va mai fi niciodată la fel pentru Harry şi amicii săi.

Recenzii

Anonimus123

08.09.2018

Seria ,,harry potter'' este una dintre cele mai mari serii de filme din lume...in fine, totusi este interesant sa citesti si cartile...eu le-am citit pe toate cu exceptia ultimei carti...te avantajeaza foarte mult dak le citesti pentru ca filmul nu poate reda chiar toate detaliile scrise in carte si mai taie din scenele de actiune, si replici...daca ai citit cartile si apoi te uiti la film, iti poti da seama ce lipseste si ce este in plus...sincer sa fiu, mie ordinul pheonix mi sa parut reusit intrun fel...cartea mai ales este cea mai groasa...am citito normal...nu stiu dak este mai palpitanta decat talismanele mortii dar mai vedem:D:D:D...pentru serie si film nota 10++++

8 7

Iustina.Turnea

08.09.2018

Finalul este incendiar..Azi , 15 iulie..abea astept sa apara ! Cu toate astea o sa-mi fie tare dor de Harry Potter..Oricum , El a luptat cu vitejie sa ajunga pana aici si parintii lui ar fi mandrii de el . Lafel si Dumbledore.

4 7

Budy

08.09.2018

David Yates a incheiat aceasta serie magica cu brio, a oferit publicului un final pe cinste. Din punctul meu de vedere aceasta parte a fost ceva mai buna fata de precedenta, a avut parte de mai multa actiune, mai multa magie, mai multe efecte speciale foarte bune si un ritm ceva mai alert. Merita vazut.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top