Hex (2006)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

8 Iunie 2006

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Cassie is a shy college girl who wants to be accepted by others, but is only truly loved by her best friend Thelma. Cassie later discovers that she possesses dangerous powers, and is being drawn into a world thats far beyond her control. And the man that she should fear the most manages to find a way into her heart.

Recenzii

bbibi

13.03.2009

Imi plac la nebunie filmele cu vrajitoare. Nu le-as pierde pentru nimic in lume. Sunt preferatele mele. Hex este foarte bun. Merita nota 10!

2 1

alitzy

02.04.2014

Jemima Rooper - lesbian ghost. What else do you need? A fost unul dintre primele seriale britanice pe care le-am vazut din proprie initiativa, deci a fost mai mult de proba. Mi s-a parut putin dubioasa povestea initial, dar am ajuns sa o îndragesc pe parcurs. M-am îndragostit de Jemima si de vocea ei si am cautat si alte seriale cu ea mai târziu. Aparitia lui Azazeal a fost neasteptata, pentru ca ma asteptam la vrajitoare si fantome, nu si la demoni. Îmi pare rau ca nu au continuat povestea. Mai era destul loc pentru plot twists.

0 0

Blax

21.06.2010

Hex este un serial foarte bun care pune in scena foartele binelui si raului reprezentate de niste adolescenti. Un film in care se gasesc vrajotoare si ingeri cazuti si un copil care este pur dar totusi reprezinta raul. Un serial de nota 10

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top