Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

Hook (1991)

Aventuri, Fantasy, Comedie, Familie | 11 December 1991 (United States of America)

Hook (1991)

Hook

Aventuri, Fantasy, Comedie, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven Spielberg

Producător:

Amblin Entertainment, TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

11 Decembrie 1991

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

<p align="justify">Spielberg reînvie pe ecran povestea lui Peter Pan şi a Tărîmului de Nicăieri, într-o viziune aparte. Peter Pan a crescut, nu mai e copil, ci e avocat, iar numele său acum este Peter Banning şi este căsătorit cu nepoata lui Wendy. Zîmbetul de pe faţă i-a fost înlocuit de o expresie cruntă, lucru care se leagă de faptul că nu mai are nici o amintire din vremea cînd era Peter Pan. Din cauza serviciului, este pe cale să îşi piardă soţia şi cei doi copii, care se îndepărtează tot mai mult de el.</p><p align="justify">În urma unei vizite la Londra, unde o revede pe Wendy, copiii lui Peter sînt răpiţi de Căpitanul Cîrlig (Hook) din dormitorul în care începuse povestea lui Peter Pan. Peter Banning este silit să regăsească Tărîmul de Nicăieri, pentru a se răfui cu Hook şi pentru a încheia socotelile cu acesta, ca să-şi poată recupera copiii. Numai că această călătorie nu ar fi posibilă fără ajutorul dat de Wendy la plecare şi nici fără cel al micuţei Clopolţel (Tinkerbell), care îl vor conduce pe drumul redescoperirii de sine, spre regăsirea zîmbetului său şi spre a redeveni Peter Pan, cel ce poate să zboare.</p>

Recenzii

suicune_tudor

08.09.2018

Un film extraordinar care merita vazut de oricine. Prestatia actorului Dustin Hoffman este extraordinara si se vede clar mana lui Spielberg in acest film. Sa spun sincer, ma mir cum de un asemenea film are o nota asa de mica, deoarece este unul din cele mai bune filme ale lui Steven.

2 1

mihaelatb

08.09.2018

Spielberg!pur si simplu Spilberg.Nu stiu la care din scene sa ma opresc mai intai?la piratul care stia sa coasa la masina de cusut,la secventa cand apare mancarea prin simplul fapt ca toti credeau ca ea-mancarea -exista sau cand Peter Pann incepe sa zboare?!

5 1

highlander

08.09.2018

Absolut surprinzator ce poate sa reuseasca un Steven Spielberg,cu cata usurinta schimba registrul,ajungand ca recreeze un personaj legendar ca Peter Pan in persoana actorului Robin Williams,care face mai mult decat am fi crezut,redescoperinduse astfel si pentru alte filme de genul asta.

9 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top