Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Hostage (2005)

Mister, Dramă, Thriller, Crimă | 10 March 2005 (Germany, United States of America)

Ostaticul (2005)

Hostage

Mister, Dramă, Thriller, Crimă (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Florent-Emilio Siri, Ridley Scott

Producător:

Yari Film Group, Miramax, Cheyenne Enterprises, Stratus Film Co., Syndicate Films International, Equity Pictures Medienfonds GmbH & Co. KG II, Hostage GmbH

Dată lansare (SUA):

10 Martie 2005

Dată lansare (Romania):

16 Mai 2022

Intr-un oras mic din California, seful politiei Jeff Talley are probleme mari cu fiica lui. Un an mai tarziu, filmul ni-l prezinta pe Jeff ca fiind un negociator de succes in Los Angeles, dar dupa o negociere ratata, acesta se hotaraste sa paraseasca orasul si sa se mute cu familia lui intr-un orasel linistit. Insa dupa ce familia lui Walter Smith, un contabil instarit, este luata ostatica, fostul negociator este nevoit sa-si reia meseria, nu numai pentru a salva familia lui Walter, dar si pentru a-si salva propria familie care este si ea luata ostatica de catre criminali.

Recenzii

Kitty21

08.09.2018

Cred k e unul dintre putinele filme de actiune care m-a tinut cu sufletul la gura si nu m-a lasat sa ma misc din fata ecranului!Bruce Willis joaca impecabil!

7 6

Nutzica

08.09.2018

bruce willis e unul din actorii mei preferati.........un bun film de actiune

3 3

cezarica98

08.09.2018

Un film excelent, cu o actiune ce te tine incordat de la inceput pana la final, Bruce w. face un rol excelent ca de obicei, un film ce merita vazut.

5 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top