Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

Hostel (2006)

Horror | 06 January 2006 (United States of America)

Hostel - Caminul ororilor (2006)

Hostel

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Eli Roth

Scenariști:

Eli Roth

Producător:

Lionsgate, International Production Company, Raw Nerve, Next Entertainment, Hostel LLC

Dată lansare (SUA):

6 Ianuarie 2006

Dată lansare (Romania):

3 Martie 2006

<p>Trei prieteni pornesc la drum prin Europa în cautare de distracții și aventuri. În călătoria lor întâlnesc persoane dubioase care le promit găsirea unui "paradis" la un hotel dintr-un orășel din Slovacia, plin cu femei singure și frumoase dornice de aventuri amoroase.Ceea ce vor descoperi ei însă este un coșmar mai oribil decât și-ar fi închipuit ei vreodată că există. Hotelul este defapt un abator uman,unde tinerii sunt răpiți și torturați în cele mai cumplite moduri cu putință, spre deliciul pasionaților de carnagii.</p>

Recenzii

emil-dorin

08.09.2018

Asa ceva nu mi-a fost dat sa vad inainte. De a dreptul grotesc ce se intampla. Producatorii au avut mult curaj! Oare de ce exact Slovacia! Bine ca nu s-au gandit la Romania!

4 7

Rudolfo

08.09.2018

Producatorul de filme, renumit pe plan international Quentin Tarantino, prezinta filmul HOSTEL de Eli Roth, urmatorul film al acestuia dupa debutul de succes al scriitorului-regizor cu filmul din anul 2002, Cabin Fever. Mult mai infiorator decat precedentul Cabin Fever, filmul HOSTEL este o mixtura de fapte dintre cele mai terifiante legate de natura umana si despre lumea ce ne inconjoara, adunate din multe povestiri imposibil de crezut, dar adevarate, despre traficul de carne vie, despre crima organizata la nivel international, si despre sex-turism. Cu o grafica neinduratoare si adanc deranjanta, este sigur ca filmul va soca si pe cei mai tari fani ai genului. Cautand distractie si aventuri, colegii de facultate Paxton si Josh pornesc prin Europa cu rucsacurile in spate dornici sa adune amintiri din calatorii alaturi de noul prieten Oli, un islandez. Cei doi sunt atrasi de un alt calator intr-un loc descris ca un „paradis” pentru turistii americani - un hotel dintr-un orasel din Slovacia, plin cu femei est-europene superbe si disperate. Cei doi ajung acolo si se cupleaza imediat cu Natalya si Svetlana. Poate prea usor. Distrati de frumusetile est-europene, cei doi se trezesc intr-o situatie din ce in ce mai sinistra, despre care vor descoperi ca este la fel de intinsa precum coruptia post-comunista si la fel de adanca si sumbra precum firea umana – asta daca vor supravietui.

1 3

nemesistear

08.09.2018

atuncea merita vazut ca face filme bune , inca nu lam vazut dar ....

2 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top