Moonlight Trailer
Trailer #1 02:34

Hotel Transylvania (2012)

Animaţie, Comedie, Familie, Fantasy | 20 September 2012 (United States of America)

Hotel Transilvania (2012)

Hotel Transylvania

Animaţie, Comedie, Familie, Fantasy (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Genndy Tartakovsky

Scenariști:

Dan Hageman

Producător:

Columbia Pictures, Sony Pictures Animation

Dată lansare (SUA):

20 Septembrie 2012

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2012

Bine ați venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni. Într-un sfârșit de săptămână cu totul special, Dracula i-a invitat pe câțiva dintre cei mai faimoși monștri ai lumii - Frankenstein cu soția, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții - pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naștere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudați - dar universul său se va prăbuși când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel și... se va împrieteni cu Mavis.

Recenzii

riddick

08.09.2018

Cand avansatele tehnologii ale secolului 21 ii arunca in desuetudine, un grup de monstri clasici, acum fortati sa devina completamente inofensivi, se retrage in Transilvania, pentru a-si recapata fortele intr-un hotel parasit. Dracula, Mumia, Frankestein si Varcolacul au parte de o multime de aventuri, care cu siguranta ii vor fascina atat pe copii, cat si pe adulti in acest al patrulea desen animat produs de Sony Pictures Animation, dupa "Open Season", "Surf's Up" si "Cloudy with a Chance of Meatballs".

4 15

theothe

08.09.2018

O animatie reusitadespre dragoste dintre un muritor si o vampira cu tente comice,cam asta ar fi pe scurt animatia. Un film frumusel de vazut impreuna cu nepoti.

5 5

puffa

08.09.2018

M-am dus la desenul asta cu toate ca stiam ca Adam Sandler este vocea lu Dracula, dar am zis sa incerc. Proasta decizie! Desenul e la fel ca toate filmele cu Sandler: fara sare si piper si glume rasuflate. Plus ca povestea e total fara logica. 1 de la mine!

2 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top