Moonlight Trailer
Trailer #1 03:13

Hud

Acțiune, Dramă, Western | (United States of America)

Hud

Hud

Acțiune, Dramă, Western (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Martin Ritt

Scenariști:

Irving Ravetch, Harriet Frank Jr.

Producător:

Paramount

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

<p>Hud Bannon e un tanar texan, stapan de ranch, care locuieste alaturi de tatal lui, Homer si nepotul Lon. Hud e un individ fara morala si sentimente altruiste. Homer il considera responsabil pe Hud pentru moartea fratelui sau, motiv pentru care incearca sa-i insufle lui Lon o educatie onesta. Lon, in schimb, idolatrizeaza spiritul arogant al lui Hud si nu prea e interesat de ce spune Homer. O boala contagioasa afecteaza cirezile familiei, iar Hud insista sa le vanda inainte ca inspectorii veterinari sa afle. Homer nu e de acord cu asta, pentru ca oamenii ar avea de suferit, asa ca ordona ca animalele sa fie macelarite...</p>

Recenzii

ank_d91

08.09.2018

Inca un film in care se cunoaste ca joaca Paul Newman. Mie mi-a placut, poate doar sfarsitul nu se ridica la nivelul asteptarilor...toata actiunea se imparte intre inceput si cuprins, iar sfarsitul ramane suspendat. Oricum, merita vazut.

0 1

bradu

08.09.2018

Un film mai putin conventional in care Paul Newman joacă un personaj, simbol al materialismului american,anti-erou,brutal,arogant,egoist,mereu în contradicţie cu tatăl său.Este centrul întregii acţiuni şi reuşeşte să te acapareze total,rolul său este magnific.Un film frumos narat cu imagini splendite dar m-a frapat că muzica aproape lipseşte.Un film alb-negru ce nu trebuie ratat.

1 1

Nagy

08.09.2018

Unul din cele mai bune si influente filme western realizate in anii 60'.

0 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top