Human Trafficking (2005)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

24 Octombrie 2005

Dată lansare (Romania):

26 Mai 2022

<p>Filmul evidentiaza unele metode prin care victimele, de obicei femei, cad prada. In general e vorba de oferte de munca pentru tinere, cum ar fi modellingul, alteori un tip te vrajeste si te convinge sa mergi cu el in alta tara, sau musti momeala pe site-urile de matrimoniale. Daca astea se datoreaza naivitatii victimelor, cum poti evita sa iti fie furat copilul in varsta de 10-11 ani chiar de langa tine?<br />Din pacate e foarte greu ca cele prinse sa mai scape, deoarece sunt amenintate cu uciderea familiilor lor. Nici politia nu are prea mult succes, avand in vedere ca multi dintre cei care se ocupa cu “recrutarea” victimelor nu isi cunosc seful in mod direct. Asa ca politia inchide azi un bordel, capetenia deschide maine alte doua. Traficul de fiinte umane are loc peste tot, de unde nu te astepti. E o afacere atat de mare si de tentanta pentru cei care ar face orice pentru bani si a devenit atat de puternica, incat cu greu ar putea fi oprita.</p>

Recenzii

Doina1952

23.06.2009

Doamne ce vremuri traim! Traficanti de carne vie, de femei, copii, organe, un film oribil ca subiect dar atat de impresionant si bine realizar incat ma sperie "sfarsitul lumii:" Merita 10 cu + ca ne arata ce se poate intampla intr-o viata pe care nu mai putem controla/???

2 2

cezarica98

03.11.2008

Un film interesant ce dezvolta un subiect care bate realitatea din ziua de azi si anume traficul de persoane. Un film care ne da dovada ca nu poti avea incredere in nimeni decat in propria persoana.Trebui vazut mai ales de tineri din ziua de azi, pentru a stii sa se orienteze in viitor. un film super pe care il il recomand.

3 2

gabishor_nate

21.01.2012

Infiorator,inspaimantator,nici nu stiu cum sa-i spun acestui film care arata realitati atat de crude...Capul retelei a fost in cele de urma ucis,dar cati asteapta sa-i ia locul??De vazut!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top