Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

In the Cut (2003)

Mister, Thriller, Dramă | 09 September 2003 (Australia, United States of America)

In carne vie (2003)

In the Cut

Mister, Thriller, Dramă (Australia, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jane Campion, Gregory Hoblit

Producător:

Screen Gems, Pathe Productions, Red Turtle

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2003

Dată lansare (Romania):

23 Octombrie 2021

Frannie Avery este o profesoara de engleza singura din new York. Intr-o seara de vara, ea asista fara sa vrea la o crima pasionala. Detectivul James Malloy, insarcinat cu cercetarea asasinatului, vine la ea acasa pentru a o interoga despre crima la care a fost martora. Frannie se simte foarte atrasa de acesta si, in scurt timp, cei doi devin amanti. Intre timp, pe lista suspectilor de crima se adauga si numele partenerului lui Malloy, Rodriguez, precum si cel al unui elev al lui Frannie, pe nume Cornelius.

Recenzii

lucilla

08.09.2018

Un film surprinzator, mi-a placut la nebunie. O Meg Ryan asa cum nu prea am mai vazut-o si Mark Ruffalo surprinzator de "ciudat" si sexy.

3 1

cezarica98

08.09.2018

Un thriller in care Meg face un rol diferit fata de ce eram noi obisnuiti, la vremea aparitiei filmului, interpretarea ei a fost mediatizata in presa, un film cu suspans, rasturnari de situatie, iar Mark face un rol excelent.

4 0

Vladdance

08.09.2018

Filmul este bazat pe romanul best-seller al lui Susanna Moore.Meg Ryan interpreteaza o femeie singuratica din New York, care descopera partea intunecata a pasiunii,dupa ce a fost implicata intr-o relatie cu un detectiv de la omucideri care investiga o serie de crime petrecute in cartierul ei.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top