Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Jerry Maguire (1996)

Comedie, Dramă, Romantic | 13 December 1996 (United States of America)

Jerry Maguire (1996)

Jerry Maguire

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cameron Crowe

Scenariști:

Cameron Crowe

Producător:

Gracie Films, TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

13 Decembrie 1996

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

Cand impresarul sportiv Jerry Maguire are o criza de moralitate si decide sa o exprime la firma unde lucra, se trezeste ca este dat afara de la locul de munca. Atunci decide sa-si puna in practica noua filososfie de viata, pornind la drum ajutat doar de fosta colega Dorothy Boyd si de un singur sportiv ca si client: Rod Tidwell. Dar acest drum va fi mult mai dificil decat isi imaginase el vreodata

Recenzii

Mihai

08.09.2018

Poate ca nu este un film care sa-si gaseasca locul intr-un top atat de sus, insa in topul preferintelor mele locul sau este intre primele 10 filme. M-a atins cand l-am vizionat prima data....m-a atins si a doua oara....m-a atins de fiecare data. Nu este extraordinar, e un film bun, pe care daca il vizionezi in anumite perioade ale vietii, poate deveni extraordinar. Jerry Maguire emana vointa (in momentul in care esti la pamant), incredere in cei apropiati, iubire neconditionata si sentimentul de intregire (You complete me). Are acel Quan de care avem toti nevoie, o stare de spirit ce ar trebui sa ne calauzeasca vietile. Cuba Gooding, Cruise, Renee dau un adevarat spectacol actoricesc, iar finalul este unul lacrimogen. Super film....ramane in suflet.

17 2

delfinasu

08.09.2018

Scenaristul-regizor Cameron Crowe face un film care a devenit intre timp un "clasic". Tom Cruise (You complete me...), Renée Zellweger (You had me at "hello".) si mai ales Cuba Gooding Jr. (Oscarizat pentru "Show me the money!" :) ) interpreteaza unele dintre cele mai bune roluri din cariera lor... De vazut si revazut!

6 1

GreenLand

08.09.2018

Renee e extraordinara in acest rol!!

6 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top