Moonlight Trailer
Trailer #1 02:52

Juggernaut (1974)

Thriller, Acțiune, Crimă | 25 September 1974 (United Kingdom, United States of America)

Teroare pe "Britannic" (1974)

Juggernaut

Thriller, Acțiune, Crimă (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Lester

Scenariști:

Richard Alan Simmons

Producător:

David V. Picker Productions, Two Roads Productions

Dată lansare (SUA):

25 Septembrie 1974

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Unul din directorii executivi ai unei companii de transport transatlantice, Nicholas Porter, primeşte un apel la domiciliu de la o persoană care se identifică pe sine cu numele Juggernaut. Acesta pretinde că a plantat în interiorul pachebotului de lux "Britannic", sapte bidoane de oţel pline cu Amatol (amestec de TNT cu azotat de amoniu) cuplate la detonatoare temporizate. Nava de linie face o cursă Anglia-Statele Unite şi are la bord peste 1200 de călători şi un echipaj numeros. Juggernaut solicită plata unei recompense de 500.000 de lire sterline, pentru a dezvălui codul de dezamorsare. În caz contrar, pachebotul va sări în aer după 22 de ore. Autorităţile decid contramăsuri: echipa de genişti condusă de locotenentul-comandorul Anthony Fallon, este paraşutată în apropierea navei, iar detectivii de la Scotland Yard încearcă să dea de urma lui Juggernaut. Nicholas Porter se ocupă de varianta B a planului: să facă rost de banii de răscumpărare...

Recenzii

stef_ionesco

08.09.2018

Un terorist cere o sumă mare de bani de la o companie de navigaţie, ce are în dotare un luxos transatlantic de croazieră, aflat în cursă, cu peste 1.000 de oameni la bord. Teroristul ameninţă că va detona cele 7 bombe ascunse pe vapor, dacă nu primeşte suma cerută. O echipă experimentată de genişti este trimisă la bordul vasului, pentru a dezamorsa bombele. Vor reuşi ei să salveze vieţile celor de pe vapor?

1 0

Leka

08.09.2018

Foarte bun filmul,tocmai l-am vazut si am ramas impresionat,un film foarte bun pt. 1974,pacat ca nu sa intamplat asa cu adevaratul Britannic.

1 0

corcodus

08.09.2018

filmul face parte din perioada cand filmele cu teroristi erau la inceput, intre timp planurile teroristilor au devenit mult mai eleborate, situatiile din ce in ce mai imposibile; e drept ca realitatea a depasit scenariile de film.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top