Moonlight Trailer
Trailer #1 03:25

La isla misteriosa (1973)

SF, Aventuri | 17 March 1973 (Cameroon, Spain, France, Italy)

Insula misterioasă (1973)

La isla misteriosa

SF, Aventuri (Cameroon, Spain, France, Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Juan Antonio Bardem, Henri Colpi, Abby Berlin

Scenariști:

Juan Antonio Bardem, Jacques Champeaux, Henri Colpi

Producător:

Office de Radiodiffusion Télévision Française (ORTF), Albina Productions S.a.r.l., Cameroons Development, Citel Films, Copercines, Cooperativa Cinematográfica, Filmes Cinematografica

Dată lansare (SUA):

17 Martie 1973

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p>Ecranizarea superbului roman a lui Jules Verne, "Insula misterioasa."<br />1865: Sfârsitul Războiului Civil American. Un grup de oameni din nord au evadat din Richmond-ul asediat cu un balon. De sute de ori ei ar fi putut fi ucisi. De sute de ori balonul lor deteriorat s-ar fi putut prăbuşi în mare. Dar au avut parte de o soartă extraordinară - să ajunga pe o insulă pustie.<br />Ei reuşesc să supravietuiască muncind din greu ajutaţi de  cunoştinţele căpătate, dar de asemenea, ajutaţi de un binevoitor misterios, acesta fiind căpitanul Nemo,  refugiat pe această insulă împreună cu câţiva supuşi pe submarinul "Nautilus".</p>

Recenzii

AsterX

08.09.2018

Un film rar ce merita vazut. Il am la o caltate buna, dvd9 iar traducerea la care lucrez o veti gasi curind pe site-urile de specialitate!

0 6

AsterX

08.09.2018

Ecranizarea superbului roman a lui Jules Verne, "Insula misterioasa." 1865: Sfârsitul Războiului Civil American. Un grup de oameni din nord au evadat din Richmond-ul asediat, cu un balon. De sute de ori, ei ar fi putut fi ucisi. De sute de ori balonul lor deteriorat s-ar fi putut prabusi în mare. Dar au avut parte de o soarta extraordinara - sa ajunga pe o insulă pustie. Ei reusesc să supravietuiască muncind din greu ajutati de cunostintele capatate, dar de asemenea, ajutati de un binevoitor misterios, acesta fiind căpitanul Nemo, refugiat pe această insulă impreuna cu cativa supusi pe submarinul "Nautilus".

0 5

AsterX

08.09.2018

Dava vrei sa ai un site de invidiat cu descrieri detaliate si tot ce doresc cititorii atunci afiseaza descrierile mele unde trebuie si nu mai imi pune bete in roate si nu mai imi da punctaj negativ! Crezi ca de nebun scriu tot ce scriu? Daca esti asa destept cum ti-am mai zis de ce nu traduci dta?De ce nu faci dta descrierile? Dai punctaj mare celor care fac comentarii dar celor care traduc aceste filme?Le-ai multumit vreodata desteptule?

0 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top