Moonlight Trailer
Trailer #1 02:43

La strada

Dramă | (Italy)

Strada

La strada

Dramă (Italy)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Federico Fellini

Producător:

Ponti-De Laurentiis Cinematografica

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Un forțos care călătorește, Zampano, răsplătește moartea lui Rosa, asistenta sa, oferind același loc de muncă surorii mai mici Gelsomina, a cărei mamă primește despăgubiri în schimb.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Aparitia pe ecran a actritei in zdrentele Gelsominei, impleteste umanul cu grotescul, interpretarea este magistrala , eroina parca nu vine de nicaeri, exista pur si simplu,traieste si moare in hohotul de ras al lumii intregi, fara ca cineva sa se intrebe daca a existat sau nu, exact ca in viata: Treci, faci si deodata nu mai esti dar asta nu inseamna ca lumea va ramane pe loc.

5 2

EduardR

08.09.2018

După cum am mai spus, Giullieta Masina nu a încetat să mă surprindă, cu atât mai puțin aici, în „La Strada”, unde parcă și monstruosul Anthony Quinn pălea în fața ei. Iar Fellini nu numai că impresionează prin genialitatea și stilui-i caracteristic care, indubitabil, prinde și la cei mai puțin atrași de filme, dar cu acest film atinge culmi atât de înalte și, spre deosebire de alți compatrioți cu opere notabile, rămâne și chiar mai urcă mai sus pe culmile perfecțiunii!

2 2

altisaloti

08.09.2018

un film tulburator ,profund dramatic,cu un joc exceptional al actorilor ,,unul din filmele de referinta atat pentru Fellini ,cat si pentru Anthony Quinn..

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top