Moonlight Trailer
Trailer #1 01:52

Made in Heaven (1987)

Fantasy, Dramă, Comedie, Romantic | 06 November 1987 (United States of America)

Si ingerii se indragostesc (1987)

Made in Heaven

Fantasy, Dramă, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Alan Rudolph

Scenariști:

Bruce A. Evans, Raynold Gideon

Producător:

Lorimar Motion Pictures

Dată lansare (SUA):

6 Noiembrie 1987

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

Made in Heaven este o drama romantica, ocazional haioasa, aparuta in anul 1987. De regia acestui film s-a ocupat Alan Rudolph, iar de scenariu s-au ocupat Bruce A. Evans si Raynold Gideon. In rolurile principale ii putem urmari pe Timothy Hutton, Kelly McGillis, Maureen Stapleton si James Gammon. Acest film este despre doua suflete care isi mistuie mariajul, literalmente, in Rai. Mike Shea, in prima sa viata ca un tanar barbat care incearca sa faca o salvare eroica. La scurt timp dupa sosirea in Rai, Mike intalneste un suflet nou, Annie Packert, care nu a mai trait niciodata pe Pamant. Drama se invarte in jurul despartirii celor doi, la scurt timp dupa casatoria dintre ei, iar cea mai frecventa intrebare este daca cei doi se vor reuni pe Pamant, inainte ca timpul sa se scurga, sau daca ei sunt destinati sa-si caute sufletele pereche pentru totdeauna.

Recenzii

mycky

08.09.2018

Este un film foarte frumos toata fantezia asta de dragoste,comedie si drama care te face sa treci de la o stare la alta cu alte cuvinte o poveste care are un final fericit. mie mia placut foarte mult

3 0

alex_il_fenomeno

08.09.2018

un film foarte frumos , cu o alta viziune asupra Lumii de Apoi ! are o idee originala trasnpusa perfect de regizorul Alan Rudolph ! nota 9 !

2 9

georgetatarus

08.09.2018

L-am vazut pentru prima oara in 13.02.2006. A doua zi era ziua indragostitilor. Mi-a placut foarte mult dar imi dadea si o stare ciudata. Mai tarziu am inteles ca exista o legatura intre fantezie si real. L-am mai revazut si as vrea sa-mi imaginez ca dragostea se continua si in ceruri. Si mie mi-a placut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top